system
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 13.05.2012.
- Poruka
- 73
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I5 3570K + freezer i30
Motherboard:
ASrock z77 extreme 6
RAM:
GEIL 8GB (2x4GB) 2133MHz DDR3 EVO Corsa GOC38GB2133C10ADC
Display:
ASUS LS246H
HDD:
WD5000AAKS 500GB
Case:
CM 690 II Basic
PSU:
Seasonic 430GB
Optical drives:
Samsung
OS & Browser:
Windows XP 32bit SP3 Google chrome,
Uzeh ovo kuciste ali imam problem sa montiranjem hard diska. Imam hard disk WD5000AAkX i nema sanse da moze normalno da stane u ono leziste za hard disk. Probao sam jos 2 hard diska stara jedan WD od 80GB moze da stane ali isto ga malo na silu a ovaj drugi ne moze.
Da li je moguce da je neki feler sa kucistem?
Problem je kad stavim hard disk u leziste njegovo oni srafovi izadju iz bijelih gumica i ne mogu skroz da se nabiju kako su dosli nego malo vire spolja i kad ocu da ubacim hard disk sa lezistem u kuciste onda mu smetaju srafovi koji kace za kuciste i ne mogu da prodju. Ne znam da li je iko imao ovaj problem ali koliko vidim na you tube ne treba nikakva sila da se montira hdd dok kod mene treba itekako jer onaj sraf sto dodje u leziste ne moze normalno da udje u rupicu na hdd. Pomagajte cudan problem!
Da li je moguce da je neki feler sa kucistem?
Problem je kad stavim hard disk u leziste njegovo oni srafovi izadju iz bijelih gumica i ne mogu skroz da se nabiju kako su dosli nego malo vire spolja i kad ocu da ubacim hard disk sa lezistem u kuciste onda mu smetaju srafovi koji kace za kuciste i ne mogu da prodju. Ne znam da li je iko imao ovaj problem ali koliko vidim na you tube ne treba nikakva sila da se montira hdd dok kod mene treba itekako jer onaj sraf sto dodje u leziste ne moze normalno da udje u rupicu na hdd. Pomagajte cudan problem!