• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ChromeOS dev mode problem

gofos57

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.04.2025.
Poruka
7
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima na forumu, nadam se da nisam pogresio mesto za ovu temu.

Izasao mi je problem Screenshot.

Napravio sam fles za recovery. Usao sam u dev mode (ctrl+d) i ubacio sam fles u laptop. Nakon sto je ocitalo fles izbacilo mi je ovu gresku ( failed-verity-d523a60e-Z46-I59 hosted at ImgBB )

Nasao sam neko resenje da trebam izaci iz dev moda, ali ne mogu da izadjem nikako

gofos57

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.04.2025.
Poruka
7
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Laptop nije paljen 6 meseci i kada sam ga upalio iskocila mi je greska za recovery. Svaki put kada upalim laptop odma mi prikaze prvi screenshot. Stinem esc+refresh+power dugme i opet mi bude prvi screenshot

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
2.768
Rezultat reagovanja
2.484
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
9950x3d + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
PHANTOM GAMING X870E Nova WiFi
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
Laptop nije paljen 6 meseci i kada sam ga upalio iskocila mi je greska za recovery. Svaki put kada upalim laptop odma mi prikaze prvi screenshot. Stinem esc+refresh+power dugme i opet mi bude prvi screenshot
Proveri datim i vreme, zna da baguje zbog toga opasno.

gofos57

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.04.2025.
Poruka
7
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Meni je stalno Windows u developer modu. Instaliraj WhoCrashed da vidiš šta on kaže. Resplendence Software - WhoCrashed, automatic crash dump analyzer
Ma ne mogu uopste da koristim laptop, stalno mi je u onom prvom screenshotu. Ne mogu uopste da preskocim taj korak osim kad ubacim flash. Jedino ovo (slika) mogu da otvorim (ctrl+alt+refresh) kada ubacim flash pa izbaci onu drugu gresku za failed verification. Tako da ne mogu instalirati nista na njega jer mi ne pokrese os

Prilozi

gofos57

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.04.2025.
Poruka
7
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Proveri datim i vreme, zna da baguje zbog toga opasno.
Kako mogu da proverim? Prvi put radim sa ChromeOS. Jel postoji neki nacin da se udje u bios, pa promeni? Jer ja ne mogu da prodjem preko tog recovery dela nikako. Ne mogu da butujem os, uvek mi je u toj recovery gresci

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
2.768
Rezultat reagovanja
2.484
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7

gofos57

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.04.2025.
Poruka
7
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Probavao ne vredi. Jednostavno je stuck u toj recovery gresci. Retartujem ga (esc,refresh i power) cim se pokrene izbaci mi odma tu gresku. Ostavio sam ga da se isprazni pa sam ga onda upalio i opet cim se pokrene izbaci tu gresku. Ne mogu nista drugo da stisnem kao ta zena u videu.

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
2.768
Rezultat reagovanja
2.484
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
ajde slikaj displej da vidim gresku.

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
2.768
Rezultat reagovanja
2.484
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7

gofos57

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.04.2025.
Poruka
7
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Imao sam istu gresku kao i taj lik na pocetku snimka. Ja sam usao u dev mode, sto izgleda nisam trebao jer mi se iskljucila ChromeOS verifikacija. A da bi se uradio recovery ChromeOS-a taj verifikacioni djavo treba da bude ukljucen tako sto bih ja trebao da izadjem iz Dev moda. Ali ne mogu nikako izaci. Ova slika je sta mi laptop prikaze svaki put cim ga upalim

Prilozi

Vrh