Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Chip Tuning Corsa je poletela...Veliki pozdrav za FantomX.
Ovako prvi utisak posle chipa ili OC-a pričam o mojim kolima Corsa 1.7di dobija se baš ono što im fali, vuče u prvoj i drugoj mnogo mnogo bolje jednostavno puni obrtaje brže pogotovo do 2000rpm i vidno se oseća više snage, o daljim brzinama neću ni da pričam jednostavno auto je sad horor voziti
Mnogo je bolja priča sada posle čipa tuninga jer u normalnoj vožnji auto sada ima više snage i kapiram da će i manje trošiti jer deluje nekako rasterećeniji pogotovo na manjim obrtajima što mi je bio cilj.Svaka preporuka za chip tuning što se mene tiče.
P.S. taj polo će biti totalni horor voziti posle chipa 140ks u tako malom autu nije uopšte naivno.
Imam istine sto se tice potrosnje, pogotovu ako se nastavi normalnim tempom.
Sve zavisi od mape do mape, ali je najbitnije da se ista NE POVECAVA u istim uslovima eksploatacije.
Sa nogom na gasu, prvih par dana ce svakako posrkati vise corbe automobil, sve je do vas. Meni se potrosnja na otvorenom putu popravila za nekih 30km za 3000 dinara euro dizela.
Uglavnom, nije neka razlika, najbitnije je da ne raste.
Ja sam uspeo da sašijem nekih 8 litara za 40 kilometara, ali to je konstantan gaspatos, u realnim uslovima ne prelazi 7.5 u gradu i 5 van grada, čak i sa ovakvom mapom
Ovako, posto me je jos par ljudi pitalo za promo chipsice, zamolio bih one koji zaista zele da ga urade, da to napisu ovde jos jednom ili mi puste sms ili pozovu na 060/440 4002.
Ne bih da nekome rezervisem nesto a sa druge strane ostetim nekoga ko zeli da uradi.
Večeras će se opet peglati corsa... pazi vozim već 9god aktivno i promenio sam par automobili i vozio mnogo bolje, ali danas posle ovog chip tuninga nemogu da skinem osmeh sa lica osećaj je kao da sam kupio drugi auto.
Da peglao sam Corsu danas preko dana i dao drugu da je vozi koji je već vozio moj auto ranije i njegovi utisci su isto wow njegov kometar da je ovo jedan mnogo brz mali auto i da ide kao benzinac.