matrixsu
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 30.04.2009.
- Poruka
- 187
- Rezultat reagovanja
- 0
	Moja konfiguracija

CPU & cooler:

amd phenom2 1075t x6,true						

Motherboard:

gigabyte 890FXA-UD5						

RAM:

Transcend 2x4gd ddr3 2000mhz						

VGA & cooler:

gigabyte 6850						

Display:

samsung 2243nw						

HDD:

samsung SSD 128GB 830+2x2tb wd green						

Case:

chieftec big tower						

PSU:

Corsair HX650w						

Mice & keyboard:

microsoft 4000						

Internet:

adsl						

OS & Browser:

win7 64bit						

meni je cft od 650w(samo ono plavo) radilo sa 2x5850 i sa i7(920)procesorom i nije se resetovalo

Chieftec(CWT) je morao to bolje da odradi, ali sad sta je tu je.
 Chieftec(CWT) je morao to bolje da odradi, ali sad sta je tu je. S tim sto bi svako napajanje makar malo kvalitetnije moralo da izdrzi ponekad i ta maximalna opterecenja, cisto sumnjam da bi ti njega opteretio i pustio da se przi 24 sata. Tako da to ne pije vodu. Sa druge strane da imam para znam sta bi kupio sebi bez obzira kakvu konfiguraciju imao, ali postoje ljudi koji nekad nemaju para i nemaju mogucnosti dati preko 200 evra za napajanje koje bi se pokazalo bolje od ovoga samo u gore pomenutim sitiacijama koji nece biti ni 1% vremena u realnom radu racunara. Cinjenica je da bi ja licno volio da imam kvalitetnije napajanje barem hx850 ali plata od 300 evra mi ne omogucava to, a ovo napajanje me sluzi extra, evo sad 7 marta 2012 bice mu punih 3 godine. A racunar mi je upaljen nekih 65% vremena od tada. 2 masine promjenio i 3 graficke kartice na njemu.
 S tim sto bi svako napajanje makar malo kvalitetnije moralo da izdrzi ponekad i ta maximalna opterecenja, cisto sumnjam da bi ti njega opteretio i pustio da se przi 24 sata. Tako da to ne pije vodu. Sa druge strane da imam para znam sta bi kupio sebi bez obzira kakvu konfiguraciju imao, ali postoje ljudi koji nekad nemaju para i nemaju mogucnosti dati preko 200 evra za napajanje koje bi se pokazalo bolje od ovoga samo u gore pomenutim sitiacijama koji nece biti ni 1% vremena u realnom radu racunara. Cinjenica je da bi ja licno volio da imam kvalitetnije napajanje barem hx850 ali plata od 300 evra mi ne omogucava to, a ovo napajanje me sluzi extra, evo sad 7 marta 2012 bice mu punih 3 godine. A racunar mi je upaljen nekih 65% vremena od tada. 2 masine promjenio i 3 graficke kartice na njemu. 

ali, ono...
 ali, ono...