• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

CF kartica za stariji DSLR Nikon

Lazarenko90

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
16.02.2021.
Poruka
12
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CSGO fps gamer
CPU & cooler:
Intel i5 3350p stock cooler
Motherboard:
Gigabyte b75m-d3v
RAM:
2x4GB Kingston 1333mhz
VGA & cooler:
RX 470 sapphire 4GB
Display:
Xiaomi redmi monitor 24" 1080p 60hz IPS
HDD:
Western Digital green 1TB
Case:
Blueberry BC-G51 560
PSU:
600w kinesko
Poštovanje svima. Kupio sam polovan DSLR aparat koji je starije proizvodnje konkretno Nikon D70s. Cena je bila vrlo primamljiva s obzirom da samo telo nekih sličnih DSLR aparata sa crop senzorima kostaju 100€ pa na više.
Aparat sam kupio ogoljen bez ičeg pa sam sada u potrazi za CF karticom nekom od 2 ili 4GB da počnem da slikam svakako ne planiram da slikam svadbe i rodjendane jer sam amater više volim da šetam prirodom i uslikam desetak fotografija za moj ćef i hobi. Inače dobro je sada kupovati polovne DSLR aparate jer ima dosta i polovnih objektiva tako da za nekih 200e može se sklopiti odlična kombinacija koja je u rangu današnjih premijum telefona. Ko nije video na monitoru fotografije urađene 10 godina starog DSLR aparata u poređenju sa nekim flagship telefonom to je vrlo slično po kvalitetu a ušteda je očigledna. Telefoni su sve skuplji a mi koji volimo dobru fotografiju u stalnoj smo potrazi za alternstivnim rešenjima.
Ako neko ima CF karticu koja mu stoji višak ili mj nije potrebna neka mi napiše. Hvala i pozdrav svima!

Vrh