• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Catalyst Control Centar ... ne radi ... kako popraviti ... citaj ovde

ThePocetnik

Moderator
Učlanjen(a)
30.03.2009.
Poruka
5.087
Rezultat reagovanja
25
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion - 14-ce0008nm
CPU & cooler:
Intel Core i7 5820K feat NiC L32
Motherboard:
ASRock X99 WS
RAM:
4x8GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
Sapphire Pulse 580 4GB
Display:
Dell 2312HM i AOC G2460PF
HDD:
Seagate 3TB, WD Red 3TB, Samsung F3 1TB, Samsung 850 EVO 500GB, HP EX900 512GB, Intel M.2 SSD 6000p
Sound:
Asus Xonar U7 feat Logitech X-530 / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HMC631
Case:
Corsair Carbide 500R
PSU:
EVGA SuperNova G3 750W
Optical drives:
LiteOn iHAS124 / ASUS SBW-06D2X-U
Mice & keyboard:
RedDragon Kala i A4Tech V7 Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64
Other:
PS3 Ultra slim 500GB / Shuttle XS35V4
Probaj da skines utility sa ove strane.Iako pise da je za MS Office isl, radi i sa ostalim softverom.
Naime nekada se desi da neka aplikacija koje se instalira preko MSI fajlova prilikom deinstalacije ostavi svoje delove u windows/installer direktorijumu, pa kada krenes da ponovo instaliras datu aplikaciju ona se nece instalirati.Znaci instaliraj ovo i vidi da li ti je ostao neki rep od ATI CCC-a, i ako jeste iskoristi alat da to obtrises i probaj onda ponovo instalaciju CCC-a preko MSI fajlova kao sto je Lukija predlozio.

M

Misko78

Guest
I to sam probao ali nisam se setio da posle toga ponovo probam da rucno instaliram CCC. probacu pa javljam

M

Misko78

Guest
Tumačeći dbgview i procmon sam uvideo da je problem što installer ne može da upiše fajlove tamo gde treba. CCC kada se startuje ručno radi pole sekunde i prekine se iz istog razloga. Pribegao sam preuzimanju vasništva nad fajlovima i sistemskim direktorijumima međutim ni to nije dalo efekta. Onda sam uradio upgrade sistema tj. repair i installer je nakon toga prepoznao grafiku i sve instalirao, ali avaj CCC opet nije hteo da se startuje zbog MS Visual C++ 2008 tj nije mogao da pročita potrebne fajlove, ali sada su riknuli i Nero, i gomila instalera. MS Visual C++ 2008 je tu ali ga pojedni programi ne čitaju. Editovanjem .exe fajlova i manifesta tj isključivanjem dependencies_a vezanih za MS Visual C++ 2008 svaki program sam uspeo da pokrenem ali to je bila kap koja je prelila čašu i uz vrlo kiseo osmeh sam reinstalirao Win. :mad::mad::mad: FU ti koji si napisao ATI Installer.

Lukija

PCAXE Eminent Guru
Učlanjen(a)
13.04.2009.
Poruka
2.564
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Nisam siguran da je onda do ATI Installer-a. Ovo je problem na sistemskom nivou, koliko sam shvatio. Windows 7 je i dalje ranjiv (UAC je iskljucen, i za ocekivati je posto je gard spusten) pa sam morao da ga reinstaliram zbog jedne banalnosti (neki program mi je pri uninstall-u pobio neke kljuceve tako da nisam mogao da podesim asocijacije ni pod razno). Instalacija W7 ide brzo, srecom.

M

Misko78

Guest
Do trenutka dok nisam počeo da brljam sa vlasništvima nad direkorijumima nije bilo problema sa ostlaim programima. Eh da zaboravih važan info, kada je win radio upgrade prijavio mi je da deinstliram ATI installer i CCC iako su uklonjeni i uninstaller_om i driver sweeper_om.

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
Ladno i meni sad nece da se pokrene CCC sa ovim novim 10.6 drajverima dva puta sam instalirao drajvere i dzabe

TheBear

GPU Guru
Učlanjen(a)
12.07.2009.
Poruka
845
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 10400F & CM Hyper 212 EVO
Motherboard: