Jafazec
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Znaci trebalo bi da stigne do 10.08 cenis? Videh i ja da ih ima na ebay-u ali nisam do sada narucivao te sitne stvari sto stizu obicnom postom pa nisam siguran koliko je realno ovo vreme koje pokazuju i ebay i aliexpress..pogotovo sto za isti item na ebayu kod nekih kao krajnji datum za stizanje navode kraj avgusta,a isto iz Kine stize...
Edit: preko moba mi kao estimated delivery pise do 31.07,a evo preko kompa kad otvorim isti link...Zbunjen totalno:/
Edit: preko moba mi kao estimated delivery pise do 31.07,a evo preko kompa kad otvorim isti link...Zbunjen totalno:/
Prilozi
-
25,8 KB Pregleda: 253
Poslednja izmena:

tako meni ostave ispred ulaznih vrata od kuce, a imam 3 stepenika, postar ostavi na najvisi, pa cim izadjem, ne gledam de gazim i tako sam jednom nagazio jednu posiljku xD
jednostavno moras biti mnogo tolerantan i spreman na raznorazne scenarije kad porucujes van srbije
nije sad da te plasim jer u 90% slucajeva prolazi sve po pe es-u, ali tih 10% znaju nekad nesto da ispalamude, tj ili da cekas duze, ili da se vrati paket, ili da ti carina proceni predmet dosta skuplje, sve su to normalne stvari koje se mnogima desavaju