Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Heh pogledajte ovaj zoom out od njegovog prethodnika Sx40 Hs 35x opt zoom. Ja imam canon Sx20IS i pravi odlicne klipove i ima solidnih 20x ali je prijatelj skoro uzeo sx40HS i takodje odlican ali i pored stabilizacije slike pri max zoom treba imati poprilicno mirnu ruku.
@gx-x
Stoji da je zoom iznad vise nego impresivan ali poredjenje nije na mjestu. Kamera iz naziva teme spada u budzet superzum aparate I kao takva radi odlicno, a sama optika na slici iznad ima visestruko vecu cijenu I kvalitet plus senzor na kameri itd.
Kit 18-55. Imali su 600D sa 18-135, ali previše para u ovom momentu. Objektive ću kasnije kupovati, kad savladam osnovne stvari. Zbog klinca mi važan i Full HD.
Pa full hd je solidan i na 600d, mogao si da ustedis dosta para jer 650d u odnosu na 600d ima brzi AF, touch screen, brzi digic 5 procesor.. sad ne znam koliko ces primetiti razliku, uglavnom 650d je bolji za video snimanje tj ima bolji autofokus sto ce ti znaciti za pocetak ali video na dslr zahteva dosta ulaganja, ucenja i manuelni fokus.
Sad, sve ovo pricam na osnovu toga sto sam i sam pretrazivao net da vidim razliku izmedju ova 2 Canona a nisam pratio cene pa sam zato mislio da si za cenu 650d mogao da skrpis 600d i polovan 18-135mm..
Ali u svakom slucaju odlicna kupovina(600d ima isti senzor kao 7d ), sad samo moras da budes uporan i da citas/gledas po netu i ucis
Za pocetak pdf skola Djulijano Belic pa onda YT tutoriali.
Priča je bila: sad u subotu odem za Mađarsku, sa namerom da uzmem samo 600D i ništa drugo. Ispalo kako ispalo, dao više para ali sam prezadovoljan, sad sledi učenje. POred Mađarske, ne kupujem ništa polovno kod nas, nema računice.
Hvala za predlog knjige.
A pa da, Madjarska, obecana zemlja Realno, ko moze sa kesom da ode do Segedina bar nema razloga da se smara sa nasim uvek sumnjivim oglasima
Ta knjiga je bas dobra za pocetak ali se najvise kapira sa YT i kada gledas sta ljudi kace po forumima i kakve kritike dobijaju mada ima foto klanova i hejtovanja bez razloga ali izvalices vec, bitno je samo da se ne smoris posle prvih ''brljotina''
A mislim da bi ti kasnije 18-135mm bio najbolja (univerzalna) opcija, posebno ako mozes da nadjes odlican polovan primerak.
I da, sad mozes da se hvalis da imas bolji dslr od pcaxe redakcije