Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pa verovatno ću ga uzeti, čekam fotku od lika, čisto da vidim kako je fizički očuvan. U tom cenovnom rangu još imam opciju Nikon D50 i 70, ali sam nekako navikao na Canon jer sam dugo imao S5.
Ako je stvarno samo toliko slika ispucano onda vredi pogledati. Ispucati 8000 slika na dlsr aparatu je jako malo,ja imam vec preko 6meseci Nikod D5000 i ispucao sam preko 10 000 Da nije on jednu nulu zaboravio ? Merila radi, ljudi koji slikaju svadbe ispucaju 8000 slika za 8 svadbi
Pa poslao mi je fotke, nešto mi mnogo izlizan, baš mi deluje izraubovan, nešto mi ne liči na tih 8000 okidanja. Ne znam da li da se raspitujem za D50 i D70 ili da jednostavno dam npr. 200e za start za nov Nikon 3000 i ostalo platim u ratama. Ako neko iskusan sa aparatima ima savet neka pomaže....
ne znam za koje pare ga je uzeo ali je neka objektivna cena (sa kit objektivom) oko 220e, za vise od toga vec vredi dodati jos malo pa ici na bolje sprave tipa 400d ili cak na 40d. Nikon nisam namerno pomenuo posto iako je kit objektiv bolji od canon kit-a, svaki vlasnik DSLR-a ce zeleti da menja kit objektiv ili dokupi jos neki namenski, a tu je canon u prednosti i zbog izbora i zbog cene. Amaterima je to veoma bitna stavka, pogotovo ako neko kupuje polovno telo. Sigurno nece davati 500e za objektiv...bar ne u skorije vreme.