Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ako moze jos jedno pitanje, imam i3 540, planiram da kupim 1050ti, 4gb rama pa ne znam da li ce moje napajanje od 500w moci da podrzi 1050ti.Hvala u napred.
Sto je greska, sasvim su solidna... Ja sam LC Power od 250w kupio na pijaci pre 2 - 3 godine i idalje sljaka, a ovo ' novo ' LC Power 600w takodje radi bez problema..
Funkcionisace, evo ja cu ti reci za koji dan kako funkcionise sa Xeonom E5450 koji je dosta star CPU ali je dovoljan i za danasnji 1080p gejming, samo da uparim sa novijom grafickom.
Komp iz iz mog profila je bez problema neko vreme teralo no name napajanje od 400w. Ne sekiraj se oko toga uopste. Generalno cesto vidjam ljude koji misle da im treba gomila vati za neke prosecne komponente i ne znam kojom racunicom to zakljucuju. Valjda vole da trose lovu..
Zasto gledas RX470 kad je i za 1050ti tvoj procesor slab.
Ljudi cesto grese kad uopste postavljaju pitanje u vezi uskog grla.
Tvoj procesor je OK ali.
Sa i5 2500K imao bi primetno vise fps-a u igrama.
Sa i5 4670K imao bi jos nesto vise fps-a u odnosu na 2500K itd.
Jednostavno sto jaci procesor to bolje.Do neke granice.
Ako bi recimo sa tvojim procesorom i 1050ti u GTAV na medium podesavanjima imao 45fps-a sa i5 6500 imao bi sigurno bar 20fps vise.
Evo ga odlican primer na klipu.
Oko 17fps-a u Assassins Creed Syndicate igri. Sa solidnim procesorom i GTX970 fps bi trebalo da bude bar duplo veci na istim podesavanjima mada mozda cak i oko 45 fps-a. Sto je zakljucak da je procesor slab.
Ako ne mozes da izdvojis za kvalitetnu izvedbu neke karte nemoj ni da se unistis sa necim kao sto je ta Sapphireova vec uzmi slabiju kartu koja ima dobro hladjenje... Ti si se bas usrecio sa tim blower kulerom, polako videces zasto kad krene pakao za koj mesec.. Sad je zima opusteno... Nisu ti za dzabe svi govorili da se manes tog Turbo modela.
Emmi ga je uvalio mom drugu kao reklamaciju na GTX 770 pa znam o cemu pricam.
1050Ti ti je odlicna, a za razliku u ceni uzmi neki i5 prve generacije i imaces bolji FPS..