Naravno da hoce. 9060XT 16GB je unela pometnju i ubila cene RX6800, 6900XT, RTX 3080, 3080TI..Ako/kada se poveća cena novih grafičkih karti zbog povećanja cena memorije, da li će to uticati i na cenu polovnih grafičkih?

Nije bilo veze i da ne kapira prostu stvar, a pravi se najpametniji, nego kad ne kapira on vređa. Ali banovan je napokon.. tako daPoveznicu izmedju gustine i temperature i ja kapiram iako sam stolar po zanimanju.Sto rece jedan covjek skola mi je drvna osveta mi krvna.

Ja sam odustao od gejminga na PC, planiram da ostavim AM5 entry level build sa 7500F ili 7600 i to je to, čisto zbog izleta u CS2. Mnogo me nervira stanje gaming scene na PCu i ne volim kad me neko pravi na budalu i šiša me kao ovcu.Ne znam koliko pratite ali cene za ram memoriju polako odlaze dovraga, makar u EU... Nije sumanti skok ali su vec otišle na neprijatne cene...
Neverovatno koliko se riguje na globalnom tržištu...
Preživeli smo rigovanje I GPU nestašicu tokom pandemije, koji je u stvari bio za kripto bum jer je NV tamo preusmerila prodaju, da bi finalni boss bio sada Ai bum za RAM...
Mogu da mislim koliko ce na sve ostalo da se odrazi sa novim dizanjem/rigovanjem cena.
Jedva čekam da i taj baloncic pukne...
Planiram iduće nedelje da uzmem novi Gpu i da "osveštam" rig, nemam namere narednih 3-4 godine da ista menjam sem ako nesto ne vrisne kao sada.
Iskreno i nije toliki žal jer gaming polako ubija UE5 i neoptimizivani polu-naslovi, tako da za par naslova godišnje i konzola može da posluži
Jedino žalim što staru grafu ne mogu utopim I amortizujem kupovinu nove.
Ja sam odustao 10x i 10x se vratioJa sam odustao od gejminga na PC

Ali nema čipovan.Ps5 daleko bolja i sigurnija kupovina od ps4 trenutno... Pre svega jer naslovi daleko bolje rade na petici (ps5=ps4pro koji je trebao biti) , mislim da je ps5 cenovno nikad povoljniji a takodje je "dugoročnija platforma" od četvorke, zbog izdavanja naslova makar još 3-4 godine...
Mogu da mislim samo koliko će Sony naduvati cenu za ps6 i koji će izgovor/nestašicu stvoriti da opravda istu..
Na indijskom 6700rupija, što je 7500din. I može da se podeli između dva korisnika, nosioca i gosta, pa košta 3750din svakog.@Mr.Dzon Koliko otprilike košta godišnja pretplata na jeftinim regionima?
Pa da, cena jedne AA PS igre na disku u Gamesu...To je skroz fina cena.
Ima li Libre Office opciju slobodnih linija da se potpisem kao covek ili je dovoljno napisati ime i prezime?Beotel mi poslao zahtev za raskid ugovora.
Trebam izmiriti dospela dugovanja prema Beotelu do stupanja otkaza na snagu koji je 30 dana.
Mašiš temu ili šta@Cika_Kure
Ja do sada produživao uvek u februaru jer je tada bilo najjeftinije za EU region.
Videćemo kakve će cene biti sada, mada i za 100e godišnje (8.9e/mes) ps+extra se isplati
U svakom slučaju ps5 je bolje iskustvo za igranje, posebno ako imate i fresync opciju na TV-u i mogućnost 1440p rez tj performance mod na ps5 (dosta bolje nego na ps4 šljaka)
... A bez problema će biti paralelno naslova za ps6 i ps5 samo što će na petici biti u 30/45fps-a max

Odgovorio sam ti DM. Nisam vido ovaj post, nekad jednostavno samo preskocim da citam forum.@Dom1nat0R (il ko zna) - sta je vinil REIZDANJE?