Mislim da je preorderovao ddr6.Ma sta gledate ddr4, on je vec krenuo da kupi ddr5![]()
Don't mess with Zohan & @Dakula71
Nisam nikada pravio te kratke snimke i mislim da je to nešto najgluplje što ima na YT.napravio jedan klip sa slikom i kompozicijom i youtube ga salje u shorts ,a ne kao regularan video ,ali posto je short biva blokiran jer short video mora da traje do 60 sekundi .kako da okacim taj klip normalno kao video,a ne kao shorts?.inace ,sve svoje klipove drzim na unlisted
Sa skrajcanom garancijom na dve godine...u stvari nv2 je bio po toj ceni. sad sam se setio
btw, pojavile se red devil 9070 u prodavnicama za 75k
Рачунар лаптоп који колега користи на послу се замрзне када се пробуди, морали смао искључити sleep mode. Пробали смо доста тога од ажурирање драјвера до подешавањима у power опција, и не можемо да ријешемо. У safe modu је све уреду, имали шта се може урадити или да се они на нову инсталацију система и ако ће то бити озбиљан посао због свих ствари које после треба средити?
Enable or Disable Hibernate in Windows 10 | TutorialsIsključite hibernaciju, koliko se sećam samo gluposti pravi.
Ako nemas woofer, sa 50kama mislim da ce ti faliti niskih, a 100tke su fino velike u ovoj generaciji, pa vidi jel ti staju na sto pored svega ostalog...Par pitanja za članove koji se razumeju u zvuk:
Imao sam pre više od deset godina kombinaciju: dacmagic 100, pm5005 i dali zensor 1.
Nakon toga kompjuterske zvučnike (prošli su bili edifier rt1280ts + dac ifi uno) ali nikada nisam bio zadovoljan jer računarski zvučnici ne mogu da priđu hifi zvučnicima.
Na akciji su:
![]()
Monitor Audio Bronze 100 | Regalski zvučnici - 4Audio
Monitor Audio Bronze 100 omogućuje detaljnu i snažnu reprodukciju zahvaljujući renomiranom C-CAM Gold Dome visokotoncu.4audio.rs
i
Ako bih kupio bronze 50 ili 100, šta valja činiti za polovno pojačalo i dac (najbolje u jednom uređaju), ali baš jeftino samo da premostim do nekog novog uređaja kao što je stereo risiver ili avr? da li mora nad/marantz/denon/yamaha ili može da se nađe nešto za početak kao što je fiio?
Namena? Povežem sa računarom (gledam bronz 50 zbog dimenzija), levo i desno od monitora stavim zvučnike, drugi uređaj na policu ili pod ispod stola i to je to, gledam filmove, serije i slušam muziku.
E da, mora da podržava 4K remux filmove kada puštam sa kompa i da ima što manje kablova.
Kolko para? Pfff, 100-200€ za neko polovno rešenje, novo na rate recimo:
![]()
Denon AVR-X1800H 7.2 Black - AV risiver - Player Plus doo
7.2-kanalni 175W 8K AV risiver sa ugrađenim HEOS®Uživajte u neverovatnom 8K videu i 3D zvuku uz AVR-X1800H. Lako ispunjava male i srednje prostorije brilijantnim zvukom iz 7.2 iliwww.player.rs
![]()
Marantz NR1510 Silver-Gold Slimline 5.2 AV risiver - Player Plus doo
Sadrži Dolby Vision, Bluetooth prenos za slušalice i odlične performanse u niskoprofilnom kućištu.www.player.rs
![]()
DENON AVR-X1500H Black 7.2 AV Receiver - Player Plus doo
Watch your favourite movies and shows with stunning clarity and sound with the Denon AVR-X1500H. The 7.2 channel AVR-X1500H supports Dolby Atmos, DTS:X and DTS Virtual:X, plus the latestwww.player.rs
![]()
Yamaha R-S202D | Hi-Fi stereo risiver - 4Audio
Yamaha R-S202D donosi visokokvalitetni zvuk, stvoren bogatim iskustvom i tradicijom. Poseduje Bluetooth konekciju, kao i DAB/DAB+-FM tjunere.4audio.rs
![]()
Yamaha RX-V4A | 5.2 MusicCast AV risiver sa 8K HDMI - 4Audio
5.2-kanalni surround zvuk od 80 W sa Dolby TrueHD i DTS-HD 4K120AB i 8K60B HDMI sa HDCP 2.3 i eARC (4 ulaza/1 izlaz) Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma i BT.2020 Podrška za poboljšane medijske sadržaje i gejming – ALLM i VRR Wi-Fi, AirPlay 2, Spotify Connect i Voice Control Kontrola putem MusicCast...4audio.rs
![]()
Yamaha RX-V6A | 7.2 MusicCast AV risiver sa 8K HDMI - 4Audio
7.2-kanalni surround zvuk od 100 W sa 2 zone 4K120AB i 8K60B HDMI sa HDCP 2.3 i eARC (7 ulaza/1 izlaz) Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma i BT.2020 Podrška za poboljšane medijske sadržaje i gejming – ALLM i VRR Wi-Fi, AirPlay 2, Spotify Connect i Voice Control Dolby Atmos, DTS:X i Dolby Atmos Height...4audio.rs
Ali gledam da izbegnem na rate tako da bih kupio na KP-u nešto jeftino dok ne skupim keš za novo.
Kupovina nije hitna, imam vremena da razmislim šta i kako...