Znaci oni nas smatraju pod EUJa kupujem na CDKEYS ne treba ti VPN, ali pazljivo citaj za koji je region, od kad sam refundirao THELOU 2 uveli su da pise da li je igra dostupna u Srbiji, u svakom slucaju su pouzdani prodavci, kljucevi su im za STEAM, refund radi normalno.
Za tu STEAM cenu kod nih imas DELUXE verziju.Kupio sam kod njih bar 20 igara i nemam nikakav problem,sve su STEAM kljucevi.
ova kako je zvucala vredna je togaProbaj ti na kraju da smuvas neku od tih silnih sluzbenica koje te navlace na zlo, pa barem da nesto dobro ispadne iz citave price![]()
Zavisi od prodavca; kod nekih moraš da se zakuneš da si pročitao, pa opet da pročitaš naglas da proizvod važi za celu Evropu, osim za Srbiju i da svesno kupuješ.Znaci oni nas smatraju pod EU![]()
Ma ne trosim vise pirate.Ima jos jeftinije.
Pjana to mora u originalu.
Pa posle pravac na forum "rekla mi je da ne nosi gacice, sta sad da radim?"Probaj ti na kraju da smuvas neku od tih silnih sluzbenica koje te navlace na zlo, pa barem da nesto dobro ispadne iz citave price![]()
Ova najniza cena izgleda da ne moze,deluks moze!Ovde eksplicitno pise: moguce reedemovati u Srbiji![]()
Pjana podržava Nato, jer pola cene ide u UKRAID za oružje i Zelenom za pajdo.Ma ne trosim vise pirate.
Ili cu obicnu verziju za 3300 ili Deluxe za 4200 din.
Razlika je jedan quest, OST i artbook digital.
Ultimate edicija je 6200 din, time se placaju svi buduci DLC-ovi, koji ko zna kad ce biti.
A i moci ce naknadno da se kupe i dodaju osnovnoj igri, jek tako.