Onda je to najbolja rezolucija koju možeš izgurati na PC pod uslovom da je sam film na platformi u kvalitetnoj rezoluciji i da tvoj internet ne zeza.
Kvalitet prikaza | Procena potrošnje podataka |
---|---|
SD (480p) | ~ 0.8 GB |
HD (720p) | ~ 1.9-2.0 GB |
Full HD (1080p) | ~ 8.0-9.0 GB |
Ultra HD / 4K | ~ 19.0-20.0 GB |
Pa nije tako, imas brdo Remuxa gde je izvor bio los, to sto je neko nagurao bitrate i podigao velicinu fajla na 150gb za film od 2 i po sata nije dalo nikakvu bolju sliku. To sto neko uzme 1080 LOTR i spuca visok bitrate + ga upscale na 4k , ne znaci nista, nista mi nismo dobili kao korisnici, druga je prica ako ima kvalitetan izvor pa od njega napravi Remux.Pitao sam AI da li može da potraži koliko propusti GB-a film i evo šta kaže:
Procena za The Dark Knight Rises
Film traje otprilike 2h 45 min (≈ 2.75 sata).
Kada primeniš gore navedene stope potrošnje na vreme trajanja:
Kvalitet prikaza Procena potrošnje podataka SD (480p) ~ 0.8 GB HD (720p) ~ 1.9-2.0 GB Full HD (1080p) ~ 8.0-9.0 GB Ultra HD / 4K ~ 19.0-20.0 GB
Dakle, ako Netflix propusti 20GB-a a Remux je preko 80, sve je jasno![]()
zvala me slubenica iz sbb-a .kako sarmantna djevuska , davno sarmantniju djevusku nisam cuo ,bas me simpaticno nasmejala kakva je djevuska . ne nudi nista vise nego sto je i na sajtu ali hvali hvali svoj sbb .videcemoAko već sada nije dobio poziv od službe za zadržavanje korisnika - onda neće dobiti ni bolju ponudu.
@Plauer1 : izdrži do kraja ugovora i kad istekne ugovor - ti, opet, u mts i traži raskid. Pa da vidiš šta će da ti kažu.