Dokle više sa tim perverzijama?!Jel koristi neko hdmi ili display port dummy plug?
Ja ga kupih, al i dalje ne kapiram bas 100% svrhu. Nadam se da ce mi odraditi potreban zadatak, da kada mi glavni monitor ode u sleep, da ce portabl ostati ukljucenZnam da postoji, al ga nikad koristio nisam.
Trebalo bi da moze jer on simulira monitor koje je konstantno ukljucen.@DR4C0Ni4N - Napisah sta mi je ideja, za sta da ga iskoristim. Tvoje misljenje, da li ce moci da odradi tu ulogu?
Nepotrebno komplikuješ.Blic pitanje... Da li smem ovo da stavim na kabli od napajanja, pa da ukljucim i dodatni 4 pin cpu, posto napjanje ima samo 4+4 pina, a meni maticna ima 8+4 pin za cpu, a 4 pin je prazan nemam kabli, i nervira me sto nije sve prikljuceno... pa sam mislio da uzmem ovaj razdelnik: https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/kablovi-i-adapteri/cpu-8-pin-na-2x-8pin-cpu-4-4-napajanje-razdelnik-y-split/oglas/64980997?filterId=7525694134
Da li je preporucljivo ovaj razdnelik, ili da nadjem kabli od drugog Cifteca, moj Cisftec ima jos jedan prikljucak na sebi za CPU.
Imam cetvroku Lite, negde oko 12000 platio na Ananasu, evo vec dve godine, zadovoljan. Mislim da ti vise od toga ne trebaForumasi savet za preciscivac vazduha :
- Xiaomi neki ?
- Polovan neki ?
- Sta je bestbuy ?
Bitno mi je da radi samo u 1 sobi i da je necujan.
Jel bolja od 3c 3h ?Imam cetvroku Lite, negde oko 12000 platio na Ananasu, evo vec dve godine, zadovoljan. Mislim da ti vise od toga ne treba
Vidi, ja kad sam se raspitivao i odlucivao, svi (po forumima) su bili jednoglasni da je cetvroka Lite ono sto je najbolji odnos ulozeno dobijeno. Druge nisam ni gledao, nego sam samo imao dilemu Lite ili Pro, tad me ubedise da mi Pro ne treba i posle evo dve godine koriscenja shvatio sam koliko su svi bili u pravuJel bolja od 3c 3h ?
Kakvim kamerama?Ma da,samo je u kamerama razlika,pro je bolji.
Sta imas mene zezati, dosta su mi ove dve ose sto mi 3 dana setaju po objektivu kamere, a ne znam kako da ih oteram... ne penje mi se na visinu, razbicu se
Zavisi koliki si vernik, tj koliko verruješ ovim njihovim hvalospevima.Jel bolja od 3c 3h ?