Manježne znam dal je off ,pitacu ... - kako se zove park kod SKC-a u Beogradu?...
pa da... oni bolju usb-c kablovi... to napravi neku virtuelnu mrezu i udriPovezao si direktno preko USB-C dva kompa kao LAN kablom?
Ne želim da plašim ljude. Poslednji put kada sam bio momak je bilo pre 50 godina. Probaću da napravim profil za mačka i sa njegovim slikama.Mozda tamo ima neko kome trebaju slike samo lepih momaka!?![]()
Ја имам 2 налога, ништа није стигло...Facebook naprasno počeo da traži sliku korisnika i to ne baš običnu nego kao kod hapšenja u policiji, leva strana, enfas i druga strana lica. Još će i otiske prstiju i DNA da traže. Objašnjenje, borba protiv botova !!! Imam jedan nalog još od početka FB, sasvim običan i sa ograničenim brojem "prijatelja" koji su sam pravi prijatelji i rođaci, od prilike 15 sve u svemu koji su još živi.
Meni je FB zgodan jer imam prijatelje i rođake rasute po svetu i većina ima samo FB za komtakte.
Pre nekoliko dana, u sred sesije iskoči poruka da je nalog suspendovan (ne reče zbog čega) i da nastavim moram da napravim te slike u formularu. Nemam kameru na PC-u, naravno mogao bih na laptopu ili selfi kameru na telefonuali to slikanje kao "Mug shot" mi ne izgleda bezbedno iako imam slike na nalogu. Probao sam da napravim novi nalog ali i tu traže slike. Čak ni prigovor na suspenziju traži slike.
Ima neki sajt, gde uneses svoj mail ili tako nesto, i izbaci ti sve sto ima o tebi na netu, taj neki fazon, u skrolovanju na wc solji sam naisao na to, mozda sam sacuvao negde. Ako nadjem saljem ti da se poigras.Odavno sam napustio fb, i tada, sećam se da sam zatražio kompletno brisanje svih podataka, procedura je bila takva da nisam smeo da se logujem 30 dana od datuma aplikacije za deaktivaciju. Nadam se samo da je zaista sve pobrisano, i da ne plutam u nekom digitalnom obliku u ćošku neke server sobe.
Ma gde pobrisano...Odavno sam napustio fb, i tada, sećam se da sam zatražio kompletno brisanje svih podataka, procedura je bila takva da nisam smeo da se logujem 30 dana od datuma aplikacije za deaktivaciju. Nadam se samo da je zaista sve pobrisano, i da ne plutam u nekom digitalnom obliku u ćošku neke server sobe.
Ovo samo kaže da si "pwned" ali ne gde i šta..![]()
Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach
Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised.haveibeenpwned.com
Nikad ništa tu nisam kupio...
Imao, skoro sve moguće društvene mreže, koristio krstarica i irc chat u prošlom milenijumu, MSN Messenger početkom 2000-ih, myspace tamo negde 2005 gde mi je zamislite, prvi friend bio Tom kao i svima lol., facebook sam zakasnio godinu od otvaranja ali i u tu "sektu" se uključio, youtube gde je gmail nalog svima dovoljan, twitter (x) , instagram, viber, telegram, Discord, na tiktoku samo otvorio nalog i nikad više ušao,Facebook naprasno počeo da traži sliku korisnika i to ne baš običnu nego kao kod hapšenja u policiji, leva strana, enfas i druga strana lica. Još će i otiske prstiju i DNA da traže. Objašnjenje, borba protiv botova !!! Imam jedan nalog još od početka FB, sasvim običan i sa ograničenim brojem "prijatelja" koji su sam pravi prijatelji i rođaci, od prilike 15 sve u svemu koji su još živi.
Meni je FB zgodan jer imam prijatelje i rođake rasute po svetu i većina ima samo FB za komtakte.
Pre nekoliko dana, u sred sesije iskoči poruka da je nalog suspendovan (ne reče zbog čega) i da nastavim moram da napravim te slike u formularu. Nemam kameru na PC-u, naravno mogao bih na laptopu ili selfi kameru na telefonuali to slikanje kao "Mug shot" mi ne izgleda bezbedno iako imam slike na nalogu. Probao sam da napravim novi nalog ali i tu traže slike. Čak ni prigovor na suspenziju traži slike.
možeš da uneseš email i da ti stižu obaveštenja ako ti taj email osvane u nekoj "muljaži/trgovini" lozinkama da ne moraš redovno da proveravaš. legitiman sajt. mislim da odatle većina password menadžera detektuje ranjivost lozinki.Ovo samo kaže da si "pwned" ali ne gde i šta..
Ja ne znam ko se tripuje da sačuva privatnost, to je neizvodljivo.
Ne treba da kačiš slike dece na net i to je to..