a cak nisam iz BeogradaAj, pa napiši putopis sa tog putešestvija: put do Novog Sada za xx minuta. Razbij mit o Prokopu.
Evo, @illidan je prvi koji je uspeo da ga pronađe. Ja nisam išao, ali ne bih znao tamo da odem ili nekome da objasnim da dotle dođe.
Idi trolom i sidji na prvoj stanici posle Mostara (mostarske petlje). Odatle imas peske par minuta. Veruj mi lako ces se snaci.Kako je lakse busom doci tamo ?
Da li na Deligradskoj (na autoputu, pa direkto Gucevskoj ulicom).
Ili sa Trolama 40/41 pa da se izadje na stanici Beograd centar.
Nemam predstavu ni gde se ulazi na stanicu, jer mislim da tamo ima i dalje nezavrsenih radova od bivseg Prokopa ?!?
Ovo sve gledam preko Gugl mapsa, a te slike su vec par godina stare, ne voli nas njihov satelit
Reče @illidan da je gugl maps snimak iz 2014. A do sada su više puta otvarali Prokop. Valjda su sredili neki prilaz do tamo.Ja sam gledao to preko gugl mapsa i nije mi izgledalo da tuda ima prolaz
To se onda nesto promenilo.
Nisi rekao da li bi novo ili polovno.Cene idu dole konacno.. Vreme je da pocne da se razmislja o nekom upgradeu..
Sta mislite sta bi bilo dobro uzeti za nekih 200-250e uz ovu moju konfu? Za FHD mid gaming ili sacekati jos malo pa pazariti nesto na jesen?
Nije vazno da li je nova ili polovna s tim da ne bih uzimao tipa RX 570.. Posto je prvo matora drugo 90% njih su rudarile do besvesti.. Polovno bih gledao da ima neku garancijuNisi rekao da li bi novo ili polovno.
Ja bih licno pre isao na neki USB DAC nego na internu zvucnu karticu. Mnogo je prakticnije jer ne zauzima prostor u kucistu, moze da se koristi i sa laptopom, plus lako se prebacuje izmedju vise racunara po potrebi.
FX Audio X6 je jedno vreme bio glavna preporuka kada je u pitanju povoljniji DAC sa dobrim odnosom cene i kvaliteta, ne znam da li je u medjuvremenu izaslo nesto bolje za te pare jer vec duze vreme ne pratim ponudu.
Evo ima GTX 1060 6gb za 100e na KP.Treba čekati...vrlo uskoro.
Tek po neki prodavac obara cene znatno niže,treba im par meseci da se konsoliduju..
Od rudarenja nema ništa.
Ima npr gtx1080ti za 300e što je ok cena,2060 300e..ali još uvek se ne daju nove rtx 3xxx,rx 6000 jeftino..Možda njih treba čekati.
Sad koliko očekivati sa cenama ko ce ga znati,dal ce toliko otići dole i pazariti neku noviju u garanciji za 200e rtx 3060/ti/6600xt...nije isključeno.
Ali tek kreće,još se ne prodaju rigovi,tj cene su im sumanute.
Može link?Evo ima GTX 1060 6gb za 100e na KP.
1060tka ispravna vredi te pare ali-"obavezno licno preuzimanje"