Uuuuu ne da cu da ti odgovorim sutra cim ustanem. Ne za***avam se odgovoricu ti sutra.Pa neka proba pastom za zube, nista ga ne kosta
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Uzmi i3 ali plocu bi morao da uzmes Z490 da bi memorija mogla raditi preko 2666Mhz. Ako ti ni to nije bitno i mozes daproguts ram na 2666Mhz onda uzmi H470 plocu.Polako ljudi, pitao sam vise informativno sta bi uzeli za sebe, daleko od toga da sam vec odlucio da uzimam nesto novo. Zato i nisam otvorio novu temu. Meni i ovo matoro cudo sluzi skroz ok, ali mi se naravno vrti po glavi da ga polako gazi vreme i da ce moci sve manje para da se uzme za to kad se bude menjalo. Kontam da sa Intelom ima manje za***ancije, u fazonu spojis i teras. E sad mozda se ja tripujem ali kad vidim ove ploce od 100 evrica deluju mi nekako bas jadno
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Probaj Axel Sgrasso za odmascivanje rerni, sa njjm sam skidao lepak od nalepnica i to dobro radi.Uuuuu ne da cu da ti odgovorim sutra cim ustanem. Ne za***avam se odgovoricu ti sutra.
I to i industrijski odmascivac sam probao, ne ***e zivu silu. Vrlo verovatno da u lepku koji se koristi za zastitne folije postoji neka hemikalija koja je uv reaktivna tako da je zbog izlozenosti uv zracima nesto postalo veoma kausticno ili je kiselost porasla. Tako da sam dobio ***eni vitraz... najblizi staklorezac 50 km od mene...Probaj Axel Sgrasso za odmascivanje rerni, sa njjm sam skidao lepak od nalepnica i to dobro radi.
za sajbu da....al se mora hladiti oce da zvekne od tem ko i svako stakloOpravdava li nano pasta trosak u odnosu na novo parce stakla?
4-5 dana kasnije idle temperatura je pala na 31c, tako da sam izgleda bio u pravu u vezi toga da ce trebati malo vremena da pasta proradi kako trebaDa li su ovo dobre temperature za R5 1600AF:
Idle: 40c min
Tokom igranja: 60c max
Koristim LC CC 95 na 900-2100 obrtaja 92mm vent, dakle hladjenje nije neki premium.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ovo je druga poboljsana verzija maticneB450f gaming rog ili tomahawk max
Koje su glavne razlike izmedju ove dve ploce Znam da tomahawk max ima bolji vrm al gledam sad rog ima cini mi se 2 m2 slota po meni je lepsa ima bolju zvucnu kartu Koja je razlika izmedju i da li je ogromna razlika izmedju te rogove zvucne karte i od tomahawk da li cu ja to primetiti na...axe.rs
Hoću malo da očistim računar i da zamenim pastu na procesoru, koju mi preporučujete da uzmem?
drajvere obtisi stare najboljeKupio sam onu radeon hd 6850 ubacio u slot prikljucio napajanje ali nece da mi udje u windows nego mi se pali onaj automatic repair. Da li to ima veze sto je pre bila nvidia graficka i ostali su njeni drajveri ima li neko kakav savet sta da uradim?