Samo pogledaj ocene,pa odluci sam dali su majnovali ili ne....KupujemProdajem | Praktično sve...
KupujemProdajem | Praktično sve...
Koja je razlika osim hladjenja? I zasto je ovo jeftinije od ostalih ako prodavac tvrdi da nisu majnovale i slicno
100 evra ..Rx 570 4gb vs GTX 1060 3gb, sta je manji krš?
Vredi li ova ponuda:
KupujemProdajem | Praktično sve...
Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu!www.kupujemprodajem.com
Realno.. To hladjenje se i na Nvidia kartama cuje kao lansiranje rakete,mogu tek da zamislim na AMD kartama...Naravno.Samo čemu armor 570 za 100e kad ima nitro 580 za 90-95e?
Što ne bi prodao svoju RX560, dodao još malo novaca i pazario neku Nitro 580?Znaci da precrtam sa spiska ove MSI modele? Ne bih da opet uzmem bucnu karticu.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Istrazi malo po YT,bar RX recenzija ima koliko hoces... Nikad je nisam licno imao pa ne mogu da govorim... Ali kontam da je ista prica sto i XFX,ne moze dovoljno da spusti temperature,pa urla...Znaci da precrtam sa spiska ove MSI modele? Ne bih da opet uzmem bucnu karticu.
Nije mi problem da kupim Nitro 580 samu po sebi, vec mi problem pravi napajanje. Imam samo jedan 8 pin konektor, a nitro modeli traze 8 pin + 6 pin. Ne bih voleo da budzim sa molex adapterima.Što ne bi prodao svoju RX560, dodao još malo novaca i pazario neku Nitro 580?
A da se pozabaviš prvo napajanjem? Iskreno, jer kočiš sebe za upgrade drugih komponenti, lepo staviš to na oglase za na primer 20ak e, otići će to ako je ispravno...pazariš nešto što će ti za budućnost biti u redu. A onda lako pazariš grafiku i sve ostalo u budućnosti što budeš želeo. Stvarno je mala razlika u ceni između 570 i 580ki, a 580 je bolja karta. To sa molex adapterima nikako, sa razlogom nema drugog konektora...Nije mi problem da kupim Nitro 580 samu po sebi, vec mi problem pravi napajanje. Imam samo jedan 8 pin konektor, a nitro modeli traze 8 pin + 6 pin. Ne bih voleo da budzim sa molex adapterima.
To i jeste najbolje resenje, ono koje mi se ne dopada previse jer priznajmo da mali broj nas voli da investira u napajanja.A da se pozabaviš prvo napajanjem? Iskreno, jer kočiš sebe za upgrade drugih komponenti, lepo staviš to na oglase za na primer 20ak e, otići će to ako je ispravno...pazariš nešto što će ti za budućnost biti u redu. A onda lako pazariš grafiku i sve ostalo u budućnosti što budeš želeo. Stvarno je mala razlika u ceni između 570 i 580ki, a 580 je bolja karta. To sa molex adapterima nikako, sa razlogom nema drugog konektora...
Ićiće to bez greške zajedno.Uzeo bi tomahawk pa sam mislio na nju da stavim r7 2700 kako idu jedno uz drugo?
I koja brzina RAMA je najbolja za tu plocu?
Do koliko moze da isprati najbolje?
Da tomahawk max je trenutno dostupna isao bi na neki clock...znaci za tu plocu i cpu ide RAM od 3200 do 3600Mhz?Ićiće to bez greške zajedno.
Po zvaničnim podacima Tomahawk podržava ram do 3466Mhz, Tomahawk MAX do 4133Mhz.
Ali verujem da na obe može da se "nasvira" isto... Ja sam naručio MAX i kako sam video trenutno je uglavnom ona dostupna ako kupuješ novo.
Na Ryzen 2000 generaciji "Infintiy Fabric" klok podešava se automatski po brzini memorije, pa je brzina rama uslovljena time koliko pojedinačni procesor moze da izgura. Koliko sam čitao preko 3600Mhz je znalo da pravi problema...