Nisu zahtevni streamovi, moj drug sa athlonom i nekom r7 270 streamovao radilo ok. Svakako streamujem preko grafe jer je csgo u glavnom igrica za procesor. Zato sam mislio da je fx 6300 dobar izbor.
Da, da. Ja sam tako uradio na ortakovom PS3 koji je slim.Ako je taj fat mogu ja tu nadogradnju u
kucnoj varijanti da odradim?Da pušta sve?
OK,nem ti pojma oko tih verzija i uopste oko sonija,bitno mi je da mogu da odradim,pa ako uzmu resicu to google itd.Da, da. Ja sam tako uradio na ortakovom PS3 koji je slim.
Sent from my MI 9T using Tapatalk
Meni je za tih 50e dovoljno da se setim da mozes da skines God of War Saga Collection i vec je PS3 otplaćen. Svi God of War delovi portovani za PS3 - suvo blago!OK,nem ti pojma oko tih verzija i uopste oko sonija,bitno mi je da mogu da odradim,pa ako uzmu resicu to google itd.
Znaci fat moze,slim od neki verzije koliko razumem,na nekima necu moci nikako.
Al mogu sta novije da igraju na toj trojci,nisu nesto zahtevni klinci,nego informativno,da li mogu i naslovi kao sa sony4 ili samo nesto starije?
Mislim da ti je bolji i7 2600 zato sto je 4c/8tA mogu li da uklopim 3570k nekako? Ne razumem se u socket za intel pa ne znam koja maticna bi bila korektna za 4200 koliko bi mi ostalo
Upravo probao s drugim mišem i normalno radi. Kolika je mogućnost da je do nečega softwareskog obzirom da ne radi samo kada se nekome od protivnika približim?Samo kada se pokrene neka igra, u windowsu je sve ok i nije jos nikada zablokao.
Nemam trenutno drugi mis ali cu sutra imat pa cu provjerit situaciju i javiti ovdje svakako.
EDIT(00:48): da stvar bude zanimljivija, desni klik ne radi samo kada se približim protivniku(nekada), dok apsolutno uvijek radi kada nikog nema oko mene, kao da se neko sprda sa mnom.