Kakve veze ima koliko ima bita.l?Kod te kartice mi mnogo bode oči 128 bitna memorija, ali svakako je veliki skok u odnosu na 580.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Pa eto, to mi je od davnina ostalo u pamćenju kao stavka koja je možda najbitnija kod kartice. 128 bitne su one malecne grafičke sa jednim ventilatorom, takve neke predrasude su mi se uvukle u glavuKakve veze ima koliko ima bita.l?
Da ima 256bita nebi se zvala rx 6600 već 6800xt.
Pa nije da ta kartica kosta 1500e pa da se covek ne usudi da je kupi na oglasu.Da, barem nije mnogo korišćena. Neka moja velika želja je da kupim RTX karticu, recimo 3060Ali takvu karticu se ne bih usudio da kupujem preko oglasa.
Svakako moram nešto da nabavim pre nego što izađe Borderlands 4, nisam propustio ni jedan deo do sada.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Uleteo na sekund, nisam imao vremena, evo tek sad nadjoh malo. Stisli su se sa vaucerima, iskreno ja ih i ne otvaram, vise ovih dana vrcam medstoji mu status, pregleda temu blic pitanja, pre 25 minuta
@Pinocio sta krijes od nas, nije valjda da imas semu i za vise od 500 dindzi![]()
Znaaaaaci... na merama sam!?stoji mu status, pregleda temu blic pitanja, pre 25 minuta
Ceo dan pokusavam da iskoristim vaucer od 500 dinara i nece, pise Server se ne odaziva. Ne znam koji mu je
Proradilo