Ko se boji tragova evo preporuke KOLON štitnik za pod, 120x100 cm - IKEAStoji na parketu, ali se ne vide tragovi korišćenja.
Ko se boji tragova evo preporuke KOLON štitnik za pod, 120x100 cm - IKEAStoji na parketu, ali se ne vide tragovi korišćenja.
Ne stavlja se jastuk pod guz jer je Markus tvrda stolica, već da se izdigne lumbalni deo, jer lumbalna podrška na Markusu je dizajnirana da podupire lumbalni deo Bobija Marjanovića, svima ostalima podupire rebra...Da bas je tvrda. Al necu reci da je smece. Za sigurno se moze reci da je dugortajna. Jedina mana po pitanju kvaliteta su ovi gumeni delovi na osloncima za ruke.
Samo nemoj leti da se uparišZa radnike sam naručio e sad za mene
Ona WAU nije loša ali mi nekako previše robotska
Ja nekako više volim da kad sednem bude kao fotelja(ne ni gejmerska a ne ni ergonomska)
Najpovoljnija ti je opcija da udjes u aplikaciju pa na Coins i da gledas ponudu Use Coins for Discounts ili da trazis sta te zanima na Discount finder. I onda kad dobijes cenu onog sta te zanima, pored cene ti pise Extra xx%, to ti je popust koji mozes da ostvaris uz novcice. A da bi ga ostvario, moras odmah da ides na BUY NOW a ne na Add to cart. I tada ti odmah obracuna te popuste, lupam ako nesto kosta 200 dinara i ima 50% popusta, naplatice ti 100 dinara i skinuti oko 100 novcica. Eto, ne umem bolje objasniti, i ja sam to naucio pre par dana. Uopste nije komplikovano. A dobra je opcija i kad odes u COINS pa na Earn more coins i tu udjes na Super discounts. Tamo ima bas super cena ali za odredjene proizvode. A opet sve to da bi izvukao maksimum moras preko aplikacijeNovčiće koje prikupljamo na Aliexpress-u ne mogu da se iskoriste za bilo koji proizvod?
Pogledajte prilog 54421
Bogme, svele mi se kupovine na sve ispod dolara od kako naucih to sa novcicima i kodovimaNe volim da gomilam aplikacije na mobilnom ali moraću ovu da instaliram
Pa, naveli su taj dialog e-mail za kontakt. Ako ne radi odjava - tu im se prijavi.Nisam razumeo, da li da premestim u nepoželjne ili da ih kontaktiram na Email da ne želim više da primam obaveštenja?
pogledaj i ovuUzeo one 3 za radnike pa ću da probam ja jednu kada stigne, ako mi bude odgovarala ergonomska onda ću za mene uzeti onu wau.
Dobronameran savet, nadam se da ces ga tako i prihvatiti. Nisu tebi to radnici, vec kolege. A ti si njima nadredjenji, poslovodja ili ako imas neku vec zvanicnu titulu. A svi ste vi radnici, kao ja, kao i svi ostali koji se bave nekim poslom, fizickim ili mentalnim.Uzeo one 3 za radnike pa ću da probam ja jednu kada stigne, ako mi bude odgovarala ergonomska onda ću za mene uzeti onu wau.
Jbg, glupo bi bilo sad da on sebi kupi ovo, a radnicima pezanteriji uzeo WAU stolice.@Tron po meni ergonomska stolica nema alternativu ako je prioritet rad na racunaru sto iziskuje dugo sedenje za racunarom. Kancelarijske fotelje i gejmerske stolice ne mogu da budu tako udobne i to nije namenjeno za one koji provode 8+ sati na racunaru svakog dana.
Pogledajte prilog 54424
Ovako nesto zaista ne moze da nadmasi ni kancelarijska a pogotovu ne "gaming" stolica.
Meni je najbolje iz biosa da podesim. Imam letnje i zimsko podešavanje i samo menjam po potrebi.EDIT:
Koji je beše najbolji program za kontrolu ventilatora, a da nije ono ASUS bloatware smeće...
FanControl?
Naravno, loše sam se izrazio. Slažemo se svi kao da smo braćaDobronameran savet, nadam se da ces ga tako i prihvatiti. Nisu tebi to radnici, vec kolege. A ti si njima nadredjenji, poslovodja ili ako imas neku vec zvanicnu titulu. A svi ste vi radnici, kao ja, kao i svi ostali koji se bave nekim poslom, fizickim ili mentalnim.
Update za stolicu - i dalje je udobna, nista ne fali i moze da izdrzi 170 kila. Necu da komentarisem kako sam to proveravaoA sta fali ovoj sto kolega @EmeraldCube kupio pre godinu mislim? Cak i cena ostala ista. Bila mi je zanimljiva, al potrosih lovu na drugu stranu
Ergonomska radna stolica Wau 2 - Linea Comfort
Ergonomska radna stolica Wau 2 u mreži. Ergonomski dizajnirana za potrebe korisnika, osoba koje svoje radno vreme provode sedeći.kancelarijskestolice.com
I sad mi opet na neki nacin postaje zanimljiva