Grebo
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 26.11.2018.
- Poruka
- 631
- Rezultat reagovanja
- 215
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Grebo-PC
CPU & cooler:
Ryzen 5 1600 3.7Ghz
Motherboard:
Biostar X370GT5 Racing
RAM:
2x4GB 2933Mhz DDR4 HyperX Fury
VGA & cooler:
Sapphire RX 570 8GB Nitro+
Display:
LG FLATRON W2240S 60Hz
HDD:
SSD Kingston A400 120GB + Seagate Barracuda 1 TB
Sound:
Blueberry 2.1
Case:
MS Winston
PSU:
LC Power 600W
Mice & keyboard:
Fury Thunderstreak Gaming komplet
Internet:
Vip Kućni Net 50/20
OS & Browser:
Windows 10, Chrome
Other:
RaidMax RGB 3x kit NV-A120R3
Vićni pozdrav svim sekirasima.
Smucilo mi se vise da uzimam internet preko bandere. Sta mislite da uzmem internet bezicno?
Moj ujak ima vip kucni net i brzine su vece nego iz ugovora. Sto se tice 4g signala kod mene ga ima i solidan je. Ako bih uzeo paket od vipa vip kućni net 200GB + max brzina da li bih mozda potrosio svih 200 do kraja meseca? Ovo bi mi jos ispalo jeftinije jer je 1700din pa bih otkacio i fiksni tel koji je neophodan za mtsov internet. Jos da pitam kakve su mogucnosti gaminga preko ovog bezicnog interneta (ping, ocilacije..). Jedini problem je sto sam ogranicen na 200GB. Ali i ako bih potrosio imam posle 5Mb/s sto sam koristio dugo godina.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Smucilo mi se vise da uzimam internet preko bandere. Sta mislite da uzmem internet bezicno?
Moj ujak ima vip kucni net i brzine su vece nego iz ugovora. Sto se tice 4g signala kod mene ga ima i solidan je. Ako bih uzeo paket od vipa vip kućni net 200GB + max brzina da li bih mozda potrosio svih 200 do kraja meseca? Ovo bi mi jos ispalo jeftinije jer je 1700din pa bih otkacio i fiksni tel koji je neophodan za mtsov internet. Jos da pitam kakve su mogucnosti gaminga preko ovog bezicnog interneta (ping, ocilacije..). Jedini problem je sto sam ogranicen na 200GB. Ali i ako bih potrosio imam posle 5Mb/s sto sam koristio dugo godina.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока