Eno na susednom forumu Asus Stix 3070ti prodata za 999 evra, garancija u CT.ne muci me
njegova je kupljena u Madjarskoj radnji, ne Srpskoj
Evo moj kum kupio isti ovaj model preko madjara za 860€.
Hibernacije.@blackmore1911 : zbog hibernacije ili sleep mode-a?
Hoće da bude belaja ako se promeni količina radne memorije nakon odlaska računara u hibernaciju.Hibernacije.
Hardverski se nije ništa menjalo, od tad mi ne pada na pamet da je koristim. Doduše, jeste zgodno da se ceo sistem sa svim aplikacijama digne za sekundu, ali posle nekog vremena bude kao telefon koji je radio mesec dana bez prestanka - štuca ceo sistem.Hoće da bude belaja ako se promeni količina radne memorije nakon odlaska računara u hibernaciju.
Vidiš nisam ovo znao, iskreno.Tako je; za ovo sam čuo u doba kada je bio aktuelan Windows 7.
A u Windows 10 je hibernacija podrazumevano uključena. To je jedan od razloga zašto, sa svakim pokretanjem Windows 10, ssd očitava količinu upisanih gigabajta veću bar za količinu radne memorije. Takođe, vreme učitavanja Windows 10 operativnog sistema je značajno duže nakon restarta (ne vraća sadržaj sa diska u memoriju), nego kada se računar isključi na uobičajen (shut down) način.
Ja od kako sam ga sastavio i pokrenuo nisam ga iskljucivao Iskreno ne znam sta dobijam,a sta gubimKoliko često bi trebalo restartovati komp sa uključenom hibernacijom?
Pa moj neki thought process je da se RAM prazni, recimo, moja keva nije gasila iPhone 3 meseca i počeo je da štuca. Kad ga je restartovala, kao iz fabrike da je izašao.Ja od kako sam ga sastavio i pokrenuo nisam ga iskljucivao Iskreno ne znam sta dobijam,a sta gubim
Mislis da to fercera na taj fazon?Pa moj neki thought process je da se RAM prazni, recimo, moja keva nije gasila iPhone 3 meseca i počeo je da štuca. Kad ga je restartovala, kao iz fabrike da je izašao.
Teži je Android jer radi tkzv. reciklažu memorije, dok kod iOS-a to mnogo drugačije funkcioniše. Zato iPhone sa daleko manje RAM-a radi daleko bolje od Androida (to je već priča o optimizaciji sistema).Sad se postavlja pitanje da li je za RAM tezi recimo Android,iOS ili Win?
E zato sam i mislio da RAM na Winu mozda nema veze sa radom RAMa na Androidu,jer je Android sam sebi tezak Kontam da je Win mnogo bolje optimizovan i da njemu ti restarti i nisu toliko bas potrebniTeži je Android jer radi tkzv. reciklažu memorije,
Nemam pojma, Bil Gejc je pička, ne kupuje vutruE zato sam i mislio da RAM na Winu mozda nema veze sa radom RAMa na Androidu,jer je Android sam sebi tezak Kontam da je Win mnogo bolje optimizovan i da njemu ti restarti i nisu toliko bas potrebni