Vrv za 5900xPitanje: Šta će ti vodeno hlađenje od 200€ za Ryzen 5 3600X?
To je bacanje para.
da sigurno cu uzeti 5600x evo letim, pre cu uzeti 5900x nego 5600xUmesto da proda 3600X i kupi 5600X.
Ako ti se niko drugi ne javi, cucu se ja sa kolegom sutra da mi kaze kako da se pokrene Forza na novoj verziji windows-a. Nesto mi je reko da ima neka fora ili neki patch ali ne znam... pitacu ga sutra.Kako pokrenuti FH4?
Kaze kolega da je skinuo sa sajta fitgirl zadnji koji je bio izasao. Pa sada ako te ne mrzi da skidas pa ponovo instaliras probaj.Samo pokrene start logo igre drži ga par sekundi i nestane i to je to.
Da li neko zna kako se moze ubaciti Google Service/Play na Huawei telefon. Imam Huawei Y6p 2020 koji ne odobrava Google aplikacije.
Neophodne sam skinuo preko onog APK, ali npr. potrebna mi je Unicredit mBanking aplikacija, koju nikako ne mogu da nadjem na googlu a da je apk... Gledao sam masu video klipova ali nista od toga... Neki trik?
Mislim da bi trebao ici na neki threadripper iz 5000 serije sacekaj samo da se pojavi.Vrv za 5900x
da sigurno cu uzeti 5600x evo letim, pre cu uzeti 5900x nego 5600x
Da da verovatnoMislim da bi trebao ici na neki threadripper iz 5000 serije sacekaj samo da se pojavi.
Nameravao sam da uzmem 3700X ali sam cekao da vidim 5000 seriju, i sad skupljam za 5900x i mozda b550 plocu ako nestigne skoro bios za 5000 seriju.5900X je procesor za produktivnost a ne za igre. Ako ti treba takav cpu samo napred. Mada verujem da ti je trebao takav cpu za profesionalan ili poluprofesionalan rad do sa bi vec imao bar 3700X
Skinuo sam Aurora store, sad pokusavam da se loginujem, ali slaba vajda, kao anonimus ne mogu da pristupom, a na gugl acc nece da se poveze...Ako ti treba samo apk/store, skini Aurora store, to je alternative store za GPlay i skida aplikacije direktno sa GP, tako da bi trebalo da si siguran.
Nije zamena za komplet Gservice suite.
To zna ponekad da se desi, probaj clean data... A ponekad je dovoljno samo sačekati sat vremena, jer kao da problem bude do njih. Ja sam sad probao i radi, a pre 10ak dana sam imao slucaj da isto tako nije htelo da radi, al je proradilo samo od sebe.Skinuo sam Aurora store, sad pokusavam da se loginujem, ali slaba vajda, kao anonimus ne mogu da pristupom, a na gugl acc nece da se poveze...
I dalje je "Failed to login"... Ali sacekacu. Videcu sutra mozda bude radilo.To zna ponekad da se desi, probaj clean data... A ponekad je dovoljno samo sačekati sat vremena, jer kao da problem bude do njih. Ja sam sad probao i radi, a pre 10ak dana sam imao slucaj da isto tako nije htelo da radi, al je proradilo samo od sebe.
Imaju neki problem trenutno. Izlogovao sam, i pokusao anonymous login ponovo, i isti problem kao kod tebe.I dalje je "Failed to login"... Ali sacekacu. Videcu sutra mozda bude radilo.