Šta ti bi?Koliko vidim opet drama oko cena GPU, a retardirani disk od Sljamsunga iz pretkosovskog ciklusa kosta 25k dinara za 500GB.
Od sad blok svakoga ko kaze da su GPU skupe!!!Blok i ove mongoloide koji samo pljuju po NV.

I nekima od nas isto kad citamo hvalospeve kako za dlss5 i rt treba da svrsim i da platim 5500€ graficku da bih izvuko 34 fps u 1080pDozlogrdilo coveku.
Verovatno oko 5000€"The more you buy the more you save"
BTW 3800€ je unca zlata...
Koliko je 5090 trenutno?
Ok evo ja necu vise.Kako god bilo preteruje se u tim stvarima.
Ako nista drugo verujem da ce biti zdrava konkurencija smrdljivom KP. Nerviraju me sto sam pokusao u par navrata da postavim parfem i sat na oglas i traze novac.
Koliko deceniju ipo su radili bez naplate oglasa sad su resili da naplacuju svaki ***eni oglas. Ok 150 din ***e mi se za to ali sta ako ne prodam, bacio sam i tih 150 din. A ima ljudi koji zaista prodaju stvari koje ne idu bas tako odma.Mislim da od ovoga leba nema,ako i bude vremenom bice isto kao KP
Mada lično kp nije ni toliko loš koliko ga pljuju.Problem su preprodavci(bio ja,mozda opet i budem ).Da su oglasi samo iz lične "kuhinje" drugačije bi bilo.Mada su krivi malo i kupci...
A ni manje...Ok evo ja necu vise.

Za takve ljude je besplatno,tj odredjen broj po rubrici.Koliko deceniju ipo su radili bez naplate oglasa sad su resili da naplacuju svaki ***eni oglas. Ok 150 din ***e mi se za to ali sta ako ne prodam, bacio sam i tih 150 din. A ima ljudi koji zaista prodaju stvari koje ne idu bas tako odma.
Nek naplacuju od ljudi koji imaju izloge i imaju ogromni promet preko oglasa a ne ljudima koji prodaju nesto jednom u godinu dana.