• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Blic info

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
257
Rezultat reagovanja
251
Moja konfiguracija
Ko banova klokana i zasto?
Neka fina gospoda sa susednog foruma...
Verovatno jer je od ranije odlučeno da se "najure" članovi koji im bodu oči, odnosno da očiste forum. Vidim da ni Alister ne postuje više i još po neki stariji član.
Juče im fino zavuče član Dart Vejder za Alexa (tema o diskusiji za forum) "šta će biti sa članovima koji su zbog njega banovani", kao i za bs da se svi iz "moderaciju i administraciju" uključe u donošenju odluke pred banovanje nekog člana...dobacilo još par članova i odmah usledilo brisanje I ban za dotičnog, u fazonu "nemamo šta da se pravdamo a ti previše talasaš i prozivaš nas tu" ...
Uopšte me ne bi čudilo da su namestili I tog alexa da "očisti forum" od nekih članova koji po njihovom mišljenju previše talasaju i da posle bude žrtveni jarac. (u stvari ispao velika ovca)

Kada dotični admin napusti forum jer je i kao mod bio poput alexa, zajedno sa onim dilketom od moda (u svakom smislu dileja) onda možda i bude normalan forum... Dok ga takvi vode na takav način samo će se nastaviti egzodus članova... Previše bahatog ponašanja I neuvažavanje kritike članova od kojih im forum i "živi".
Što reče neko trpe ih samo jer moraju zbog nekih korisnih tema.

vladarko

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.01.2018.
Poruka
16.142
Rezultat reagovanja
12.063
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ago Ao 192 Kurier
CPU & cooler:
Intel i9-10900 & be quiet! Pure Rock 2 Black
Motherboard:
Asus Z490 Tuf Gaming Plus
RAM:
Cusu 2 x 16 GB DDR4 3600 MHz
VGA & cooler:
Palit RTX 3060 Ti Dual 8 GB
Display:
27" AOC 27G2SPU/BK
HDD:
SiliconPower A55 500 GB sata ssd + Western Digital Purple 4 TB sata hdd + Cusu 512 GB 3500q nvme
Sound:
Microlab MT280B, Sony WH-XB700
Case:
SilentiumPC Ventum VT2 TG + 2 x Bionix P120 PWM PST + 2 x Bionix P140 PWM PST
PSU:
XPG Core Reactor 650
Mice & keyboard:
Redragon Impact M908 & Cooler Master SK650 & Redragon Diti K585
Internet:
mts 400/200
OS & Browser:
Windows 10
Koliko shvatam, DartVejder je stari član-novi nalog? To tamo ne trpe.

Inače, tek sada vidim da ga izbaciše. I obrisaše još neke komentare nakon toga.

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
3.495
Rezultat reagovanja
3.206
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
9950x3d + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
PHANTOM GAMING X870E Nova WiFi
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
@Mr.Dzon
Ja licno ne kapiram zasto to rade i u cemu je fora, da oni rade manje, da niko nista ne pise, zaista mi je ta njihova biznis strategija jako cudna.
Forum bi trebao da okuplja veci broj ljudi zbog reklama uticaja etc...
Ajde neke besmislice ili licne uvrede da ne trpe to je ok, ali ljudi se tamo banuju za sve i svasta.

LiDragon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.12.2013.
Poruka
951
Rezultat reagovanja
376
Moja konfiguracija
@Mr.Dzon
Ja licno ne kapiram zasto to rade i u cemu je fora, da oni rade manje, da niko nista ne pise, zaista mi je ta njihova biznis strategija jako cudna.
Forum bi trebao da okuplja veci broj ljudi zbog reklama uticaja etc...
Ajde neke besmislice ili licne uvrede da ne trpe to je ok, ali ljudi se tamo banuju za sve i svasta.
Ko ih ***e,i njih i taj propali forum.

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
257
Rezultat reagovanja
251
Moja konfiguracija
Koliko shvatam, DartVejder je stari član-novi nalog? To tamo ne trpe.

Inače, tek sada vidim da ga izbaciše. I obrisaše još neke komentare nakon toga.
Moguće... Ima još par starih-novih...
Ali legitimno pitanje je bilo - zbog alexa je banovano nekoliko članova, sta ćemo sada sa njima jer je gospodin mod banovao ili je zbog njega indirektno banovano jer je trpao članove koji su posle prsli i javno ga/ih prozivali? Nemoguće je da su za sve radili "revizije" u smislu da je ceo tim proverio... Čist bullsh*t na koji ne smeju da daju odgovor jer bi došlo još više kritika na račun admina I ko je odgovoran tu, a ne žele da preuzmu odgovornost niti smeju da pokreću diskusiju o tome... Više puta su uhvaćeni u laži i znaju to i sami.
Ne računajući i one koji su dobrovoljno napustili/tražili brisanje naloga sigurno je 15-20ak skroz ok ljudi napustilo forum direktno/indirektno zbog alexa I kritika na račun njegovog rada i dopuštanja takvog divljanja jednog moda.

A nemaju ni 00 da se izvine javno forumu I povuku banove... Verovatno se plaše i pravnih postupka, jer ima par ludaka koje je pretilo tužbom... Zapitajte se zašto su im serveri u Nemačkoj i zašto se odmah neke stvari zataškaju tj ne dozvoljava dalja diskusija o članovima...

Poslednja izmena:

vladarko

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.01.2018.
Poruka
16.142
Rezultat reagovanja
12.063
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ago Ao 192 Kurier
CPU & cooler:
Intel i9-10900 & be quiet! Pure Rock 2 Black
Motherboard:
Asus Z490 Tuf Gaming Plus
RAM:
Cusu 2 x 16 GB DDR4 3600 MHz
VGA & cooler:
Palit RTX 3060 Ti Dual 8 GB
Display:
27" AOC 27G2SPU/BK
HDD:
SiliconPower A55 500 GB sata ssd + Western Digital Purple 4 TB sata hdd + Cusu 512 GB 3500q nvme
Sound:
Microlab MT280B, Sony WH-XB700
Case:
SilentiumPC Ventum VT2 TG + 2 x Bionix P120 PWM PST + 2 x Bionix P140 PWM PST
PSU:
XPG Core Reactor 650
Mice & keyboard:
Redragon Impact M908 & Cooler Master SK650 & Redragon Diti K585
Internet:
mts 400/200
OS & Browser:
Windows 10
Tamo malo drugačije tumače forum. Zapravo, svako to tumači na neki svoj način.

Nezgodno je kada treba promeniti ponašanje i ono što je važilo godinama od danas više ne važi.

LiDragon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.12.2013.
Poruka
951
Rezultat reagovanja
376
Moja konfiguracija
Mi com moze placanje samo karticom...moze li od prijatelja?

Vrh