ays
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 17.07.2009.
- Poruka
- 1.376
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ti filteri su tanak sunđer i nema potrebe da se savija metal.Ne sviđa mi se što su filteri za prašinu na prednjoj strani učvršćenji pomoću mash mrežica. Ako ih izviješ 2-3 puta da skineš filter, zakačka ode i prc - možeš da se slikaš...
Ne diraj mi neonke(kada se setim da sam nekada davno imao neonke u kucistu )
e Diabolique, videh da imaš iskustva pa bih te zamolio za neku preporuku. Ostalo mi je još praktično samo par delova da sklopim konfiguraciju, a jedan od njih je i kućište.. Ovo mi se učinilo zanimljivo (seljak voli da svetluca, pa to ti jeNi meni se ne sviđa, ali verujem da bi mi se svidelo kad sam bio dosta mlađi i kada sam se ložio na slične stvari.
Dok sam radio u firmi prodali smo na stotine ne ružnih nego ogavnih kućišta. Ne bi verovao šta sve ljudi kupuju, ja im preporučim fino, elegantno i funkcionalno kućište, a oni na kraju izaberu neku ogavštinu koja je skuplja od onoga što sam im preporučio.
Ako zanemarimo spoljašnji izgled kućišta, Colossus je veoma interesantno kućište.
pozovi Emmi za Phantoma,bio je jos jedan kad sam kupovao sleeve pre par dana,valjda se nije prodaonaravno, dizajn je nezahvalno komentarisati, neko voli ćoškasto neko oblo isl..ali, evo npr meni je Raven 02 bio opcija, ali ima samo 2 Usb priključka..
Lepši mi je od bitFenixa (bio sad u Gigatronu da pogledam) ali BF ima 4 usb-a, od kojih jedan 0.3.
Phantom je po svemu sudeći odličan, ali ga - nema.
Lian Li V1000 plus mi se dopao (zbog točkića a i rivjui su odlični) ali..po svojoj prilici ka ima jedan u celom gradu i to po nekoj ludačkoj ceni..
Mislim, ovolka mi glava
hehe Voodoons, pa jel ti oćeš da me žena ubije?pozovi Emmi za Phantoma,bio je jos jedan kad sam kupovao sleeve pre par dana,valjda se nije prodao