Ovo što ti je micri napisao je istina. Možeš, da, možeš da kopaš BTC ali je neisplativo. Bolje je da kopaš Ethereum koji posle na berzi prebacisš u BTC, a onda BTC u živ keš tj pare.Kako ne moze pogledaj pcaxe snimljen klip imas razne programe koje rudare bcn samo treba neka jaka kofiguracija 4 graf 1 jak procesor i napajanje ram nije bitan kao ni hd i maticna
A npr. Da neko ima igraonu sa gaming pc-evima jeli onda isplativo... u prijevodu dnevno zaraduje na ljudima a navecer rudarenjen? S tim da je to cca 20 racunalaOvo što ti je micri napisao je istina. Možeš, da, možeš da kopaš BTC ali je neisplativo. Bolje je da kopaš Ethereum koji posle na berzi prebacisš u BTC, a onda BTC u živ keš tj pare.
Ako igraona ima opasne video karte i struja nije problem onda naravno. Vodi racuna da ce u tom slucaju biti potrebno i ozbiljno hladjenje, odnosno jako dobra klima.A npr. Da neko ima igraonu sa gaming pc-evima jeli onda isplativo... u prijevodu dnevno zaraduje na ljudima a navecer rudarenjen? S tim da je to cca 20 racunala
Da san ja sam slaga konfiguraciju onda bi trazia na google i po forumu al ovo je sklopljena konfiguracija od prodavaca sa 5godina jamstva pa samo pitan za misljenje...Popularizacijom foruma preko youtuba je doslo do toga da se dnevno otvara toliko tema, sa manje vise istim ili slicnim pitanjima.
A sam kvalitet tj koncept pitanja, recenica je sve gori. Za skoro sve moze se naci odogovor na google u prvim rezultatima A tek da neko cita starije postovo i koristi search na forumu.. eh
To nisu idealne temperature, ali nisu ni lose sa obzirom na konfiguraciju, hladjenje, i tvoju lokaciju. Ja tu ne bih dirao nista. Ali ne bih ni overklokovao nista. Mozda bih malo smanjio napon i na CPU i na grafi, ali to sam samo jaNis onda... i nez jel za ovu temu al svakako cu pitat sory... iman osjecaj ko da mi se graficka i procesor tokon igranja GTA V pretjerano griju... procesor cca 60stupnjeva a graficka oko 70... jel to moze bit do kucsita