Tako u stanu radim Kuca je za zvucnjake ^^ili uzmete slushke... pa odvrnete do krvi
Eh, nisam odavno gledao film na tako malom ekranu, pa ne mogu da pričam o takvom doživljajune može nikako da se doživljaj gledanja filma na 22" monitoru ili 32" TVu poredi sa ogromnim platnom i hi fi surround sistemom.
Meni su sluske 5.1 surround (hardware-ski ne software-ski), i nem potrebe da kacim 5.1 sistem i odvrnem koliko mi odgovara, bass trese sluske .Ne vredi,ma kakve sam probao nije mi takav dozivljaj kao dobar surround kad postavis po zidovima
Odlicana fora da se zvera kod komsiniceMeni je mali stan a TV velik, pa sedim kod komšinice, dok gledam...
Ja gledam 42" sa 2m do nekih 3.5m u zavisnosti gde sedim i sledeći TV će sigurno da bude veći, a udaljenost će ostati ista jer sobu baš ne mogu da povećamSad videh u temi o filmovima da neko gleda 55" TV sa 2,8m (~110"), dakle samo dve dijagonale udaljen od ekrana.
To mi deluje preterano blizu. Kako vi gledate?
Ja gledam 42" sa 3m (~120"), znači sa udaljenosti od skoro 3 dijagonale.
Preko čega gledaš, kakve ripove filmova, s koje razdaljine?Kod mene je suprotno. LG 3D je odličan, ne zamara oči a osećaj dubine ok.