Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Poz, kako da update bios imam gigabyte AB350 gaming maticnu plocu i ryzen r52600x procesor, al pise da mora da se update bios pa da li neko zna sta i kako pre nego sklopim komp. tnx
Aha znaci mogu da ga update preko Qflash nebitno sto je nova konfiguracija i druga generacija ryzen procesora,posto negde pise da mora da se update maticna na prethodnoj generaciji da bi radila druga generacija, kao ne moze odma da se update na 2 gen
Jesi li već kupio ploču i procesor, ili tek treba da ih kupiš? Ja sam tražio od Monitora da provere verziju BIOS-a na ploči i ukoliko je stariji od verzije koja podržava 2600X, da ga flešuju na najnoviji i da mi je onda pošalju.
Ukoliko se već kupio ploču ili oboje, moraćeš da nađeš nekog ko ima prvu generaciju Rajzena ili AM4 APU i da sa tim procesorom flešuješ poslednji BIOS za tvoju ploču, pa tek onda da montiraš 2600X na nju.