dartxxq
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.11.2013.
- Poruka
- 26
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
FX 8320 i Raijintek Ereboss
Motherboard:
Asus M5A97 R2.0
RAM:
2x4Gb kingston hyperx black
VGA & cooler:
Saphire 7870
Display:
Benq G2220HDA
HDD:
2tb
Case:
LC-Power Gaming 975B Air Wing
PSU:
Chieftec GPS-600A8 600w
Imam jedno pitanje u vezi ovog monitora, a posto se jako slabo razumem u funkcionisanje monitora mozda ce nekome ovo pitanje zvucati smesno ali sta sada :-)
Kako bi i koliko ovaj plasma monitor trebao da se greje, kada pipnem ekran na sredini je hladan a ume da bude dosta vruc po krajevima ekrana... Je li to normalno
Otkako sam uzeo novu graficku saphire 7870 desava mi se da se nekad pojavi treperenje u donjee delu ekrana, bas tu gde je najvruci kada pipnem.
Takodje kada otvorim photoshop ili bilo sta drugo sa tamnom podlogom dosta treperi, mada kontam da je to sto i dalje koristim dvi to vga adapter posto monitor ima samo vga kabal
Kako bi i koliko ovaj plasma monitor trebao da se greje, kada pipnem ekran na sredini je hladan a ume da bude dosta vruc po krajevima ekrana... Je li to normalno
Otkako sam uzeo novu graficku saphire 7870 desava mi se da se nekad pojavi treperenje u donjee delu ekrana, bas tu gde je najvruci kada pipnem.
Takodje kada otvorim photoshop ili bilo sta drugo sa tamnom podlogom dosta treperi, mada kontam da je to sto i dalje koristim dvi to vga adapter posto monitor ima samo vga kabal