Steamroller
Moderator
- Učlanjen(a)
- 22.01.2011.
- Poruka
- 9.655
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
- Urednik
Kupio sam NiMH 2000mAh Duracell punjive baterije. Jel ima neka posebna fora pri punjenju ili treba da koristim neki specijalni punjach mozhda? Na kutiji pishe: Preporuchujemo punjenje sa Duracell punjachima namenjenim za NiHM punjive baterije. Nove baterija pre prve upotrebe napunite punjachem sledetji uputstva koji su prilozheni uz punjach.
Jel smem staviti baterije u obichan punjach ili moram kupiti neki napredniji punjach? Punjach koji imam nema nikakve posebne opcije.
Jel smem staviti baterije u obichan punjach ili moram kupiti neki napredniji punjach? Punjach koji imam nema nikakve posebne opcije.
Oni to pisu da bi kupio i njihov punjac pa eto vece zarade...Na trzistu ima raznih punjaca(neki mere temp baterija,neki imaju over protect,neki mere voltazu,neki imaju display itd) ali gen svi rade istu stvar
Malo mi falilo da kupim Duracell punjač.
Imam običan punjač na kome piše da puni sa 140-160mah, pa nisam znao ni proceniti koliko dugo treba da punim baterije.... Ovaj sajt mi je rešio problem: 
Pa on razvali baterije.
Mislim, jeste da ima vent, ali brate ... A koje baterije koristiš i da li si primetio njihovo slabljenje u toku te 2 godine?