• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

bagovanje racunara

coredoktor

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
29.10.2019.
Poruka
6
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima, imam jedan problem a to je kad god upalim kompjuter i krenem da igram fortnite ili paladine sve radi okej, dok u jednom trenutku samo zamrzne sliku i posle toga na svakih 3 4 sekunde mi padne fps na 30 i onda opet normalno i tako konstantno dok ga ne restartujem, i onda kad restartujem radi sve super, a pritom se ne pregreva uopste (75 stepeni u fortniteu, 45 normalno) specifikacije i5 8400 1060 nvidia 16gb rama i ssd samsung 860 evo 500gb

SkazzY

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2018.
Poruka
2.094
Rezultat reagovanja
1.146
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
My precious
CPU & cooler:
Ryzen 5 2600 + Arctic Freezer 34 Duo
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk
RAM:
2x8GB DDR4 HyperX Fury 3200Mhz
VGA & cooler:
GTX 1050 TI
Display:
Dell P2421D
HDD:
Samsung 500GB 860 EVO + WD Black 1TB + Hitachi 1TB
Case:
MS Cyclops V + 3x Arctic F12 Rev 2 (120mm PWM)
PSU:
SAMA Armor 80+ Gold - 650W
Mice & keyboard:
Revoltec FightMouse Elite + A4Tech KD-800L
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 + Linux
Vel'ko M !
Instaliraj Afterburner, upali on screen display, popali u sustini sve zivo i slikaj rezultate. Mozes usput da slikas i task manager pre i nakon sto pocne to da se desava.

coredoktor

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
29.10.2019.
Poruka
6
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Vel'ko M !
Instaliraj Afterburner, upali on screen display, popali u sustini sve zivo i slikaj rezultate. Mozes usput da slikas i task manager pre i nakon sto pocne to da se desava.
Vazi, cim sledeci put budem ugasio pa upalio komp, ako ti moze nesto pomoci slusaj ovo: kada se to ne desava, svih 6 coreova imaju usage oko 0 do 2%, a kada se to desi jedan od tih 6 ( ne uvek isti) uvek pocne da varira izmedju 10 i 15% usage svake sekunde, iako ne radim nista na kompu.

coredoktor

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
29.10.2019.
Poruka
6
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Vel'ko M !
Pozdrav, evo uslikao sam...
1. slika: afterburner nakon sto restartujem komp kada se desi pad fpsa
2. slika: hardware monitor dok sam u fortniteu i ne desava se nista
3 slika: afterburner dok sam u fortniteu i desava se pad fpsa
4 video: hardware monitor nakon sto izadjem iz igrice a desio se pad fpsa ( i dalje komp secka svakih 2-3 sekunde na sekund) i ne radim nista na njemu
5. slika je hardware monitor kada restartujem komp i nista ne radim na njemu
6 slika je task manager kada restartujem komp a da se predhodno desio pad fpsa
7 slika je task manager kada sam u gejmu i desi mi se drop fpsa

Veliki pozdrav

Prilozi

Vrh