Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Hvala hvala Nadam se da sam bar ispunio onu prvobitnu zamisao i verno uradio po renderu
Uh da bilo je dosta komplikovano iz razloga sto su cevi precnika 12mm tj zid je debeo samo 1mm, pa se zagreju vrlo brzo i imaju tendenciju da se istope ako se fen drzi i sekund duze
Ako stignem ovih dana napravicu 3D model . Imace integrisan fan kontroler u sebi, i pratice "liniju" mod-a, tj. ici ce u cirilicno G, naravno od pleksiglasa
Sve pohvale za projekt. U potpunosti jedinstveno i savrseno. Kombinacija minimalistike i komletnosti u jednom modu. Narocito mi je puno srce kada vidim EKWB, CM,...da pisu jako lepe reci o radu nasih ljudi. Po gotovo kada isti ti projekti uzimaju neko od prva tri mesta na svetskom nivou.
Moram biti zahvalan i kompanijama koje daju sponzorstva i time omogucavaju idejama da budu ispunjene. Jer vidjao sam modove gde je na trosak bildera potroseno hiljade evra na projeka koji je bio "prosecan". Ovo dokazuje da nije bitna novcana moc, vec ideja stvaraoca, umetnika.
Zaista mi je drago!