mINUS
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.353
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
AudioProc je plugin koji u realnom vremenu poboljsava kvalitet reprodukcije vasih mp3 fajlova, sto znaci da ako kao ja imate nebrojeno mnogo mp3 fajlova koji su snimani 90-tih godina, produkcija tih pesama ne moze se porediti sa danasnjim pesmama i zato sam bio u potrazi za pluginom koji ce izvuci sto vise stereo-a, visokih i srednjih i ujednaciti nivoe izmedju pesama kada pustim playlistu pa se sudare pesme iz 2008 i 1993.
Predstavljam vam ultimativno resenje jer zaista bolje nisam uspeo da nadjem, ovaj plugin koristim vec skoro god dana i savrseno sam zadovoljan, cak toliko da sad kad pesmu prebacim na mobilni ili mp3 uredjaj pesma mi ne zvuci ni priblizno dobro kao na PC-u ali je to sitna zrtva za kvalitetniji zvuk.
Ljubomorno sam cuvao ovaj info al reko vreme je da ga podelim sa prijateljima
Koristim V1.31 al vidim da je izasla V1.52 pa cu je taman i probati.
Program nije besplatan i trenutna verzija ume da povampiri trial ako mnogo koristite regcleaner-e, pa je potrebno opet ubaciti key.
Oficijalni sajt - http://www.audioproc.ca/index.php?page=P_AudioProc
Predstavljam vam ultimativno resenje jer zaista bolje nisam uspeo da nadjem, ovaj plugin koristim vec skoro god dana i savrseno sam zadovoljan, cak toliko da sad kad pesmu prebacim na mobilni ili mp3 uredjaj pesma mi ne zvuci ni priblizno dobro kao na PC-u ali je to sitna zrtva za kvalitetniji zvuk.
Ljubomorno sam cuvao ovaj info al reko vreme je da ga podelim sa prijateljima
Koristim V1.31 al vidim da je izasla V1.52 pa cu je taman i probati.
Program nije besplatan i trenutna verzija ume da povampiri trial ako mnogo koristite regcleaner-e, pa je potrebno opet ubaciti key.
Oficijalni sajt - http://www.audioproc.ca/index.php?page=P_AudioProc
Prilozi
-
153,3 KB Pregleda: 228