lol, sad si me nasmejaobtw. Obozavam ove promotivne slajdove tip i riba gledaju u CCC2 sa izrazom lica kao da su sneli jaje, 15% razlike u korist AMD-a prikazano kao da je razlika 70% itd. Priceless
Manje vise vecinom se izgled promenio User Interface, nista posebno.Jel mozhe neko da objasni na brzaka [ ok ako je frka guglacju] koja je svrha tog CCC-a koji se sada promenio?
Sto se samog klokovanja tice [ overdrive u okviru ccc-a] siguran sam da ne bih to radio iz CCC-a vec iz TRIXX-a ili AB-a ili shta god..
n00b sam jer po 10-ti put kazem, ovo mi je prva ati karta...
Da se nadovežem. Klizači su ograničeni i nema igranja sa naponom.Manje vise vecinom se izgled promenio User Interface, nista posebno.
Overdrive za klokvoanje je isti kao pre, ali mnogo je slabiji od Afterburnera ili TriXX.
Pa otprilike, sto se performansi tice isto je sve.Ok, necu vise da davim..kada dodjem kuci sa posla instaliracu te poslednje 10.12 drajvere..Nadam se da mi ovog puta nece biti problem kao juce..
@The Bear, jel sam ja to procitao da ti ovi drajveri nisu doneli apsolutno nishta u odnosu na 10.10 ??? osim tog vizuelnog osecaja da je drugachije ??
I naravno ako su ti drajveri dobri za 69xx seriju a ne za 68xx seriju [ sto je malo verovatno ] onda vise definitivno nisam pametan shta da mislim o ovim poslednjim deshavanjima...
Ovo pricas za CCC, right?Da se nadovežem. Klizači su ograničeni i nema igranja sa naponom.
Jok, nije ih bilo.
Nego on topic, sta je sa ovim drajverima prokletim, skinem zvanicne 10.12 a i dalje pise kad instaliram 10.11. Na kraju sam sve poskidao i probao iz pocetka, ali ne vredi... Na kraju mije pukao sistem, ide reinstalacija
Jbm ti drajvere i onog Makedona i sve ti jbm
ista stvar i meni nesto mi smrde ovi 10.12. sa 10.11 nisam mogao da dobijem, tj. pristupim ccc-u dobijam na kraju instalacije neki kao zuti upitnik "warning". kliknem na report nigde mi nista ne kaze tj. nigde greska. medjutim posle restarta nema mi ccc-a imam 3d i 2d, samo ne mogu da pristupim podesavanjima. ista stvar sa 10.12. vratio sam na 10.10 i gle' cuda sve sljaka. osim sto pise ati, a ne amd.Jok, nije ih bilo.
Nego on topic, sta je sa ovim drajverima prokletim, skinem zvanicne 10.12 a i dalje pise kad instaliram 10.11. Na kraju sam sve poskidao i probao iz pocetka, ali ne vredi... Na kraju mije pukao sistem, ide reinstalacija
ja sam instalirao SAMO drajver i CAP 10.12 i sve je ok, pise redovno 10.12 u CCC. Cak nisam ni skidao nista staro, samo pretumbao, kao i uvekJok, nije ih bilo.
Ne moze ni da skodi ja ga uvek instaliram.iskusno sam samo instalirao drajver bez ichega.. .kakav crni ccc... sta imam od njega???
mislim..stvarno koja je korist od njega ? jel samo u njemu mozete da podeshavate AF AA ?? inache ja sam isto rushio sistem zbog ati drajvera ali pre ovih zvanichnih... poludeo sam bio...