AXE
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 5.957
- Rezultat reagovanja
- 500
Moja konfiguracija
„Full“ oprema
Kada je u pitanju gigant kao što je ASUS već smo standardno navikli na visok kvalitet komponenata i overklok potencijal ispraćen kvalitetnom softverskom podrškom. Međutim kada je u pitanju Deluxe serija, onda imamo zaista o čemu da pišemo. U pitanju su matične ploče sa dodatnom opremom koja obično podrazumeva dva mrežna kontrolera, zatim WiFi/BT combo i eventualno još neke „gedžete“. Ovog puta na test smo dobili dva modela, od kojih je jedan sa oznakom Z87-Expert, a drugi Z87-Deluxe/QUAD. Ukratko, radi se o veoma kvalitetnim matičnim pločama, od kojih je Expert veoma sličan Pro modelu, dok je drugi veoma sličan testiranom Deluxe modelu. Razlike se svode na nešto noviju izvedbu layout-a, ali i na još poneke dodatke o kojima ćemo pisati kasnije u tekstu.
U narednoj recenziji čitaćete uporedni test ova dva modela, ali i saznaćete nešto više o dodacima, kao i o performansama mrežnih kontrolera, kao i o performansama novijih revizija ALC1150 audio kodeka.
Opširnije...

Bice i tih testova, polako, nije to bas tako jednostavno sve kao sto si napisao, da jeste, vec bi imali te testove. Treba da se osmisli kompletna metodologija testiranja, da bi testovi mogli da budu uporedivi sa ostalim prozvodima. Da se nabavi odgovarajuca oprema i sl. Bice, kazem jos jednom, ali kada tacno ne mozemo da obecamo - bitno je da radimo non stop na tome.
Al znam da radite na tome i podrzavam - zato ste i najbolji!
Radicemo na tome, ne brini, vidis i sam da non stop nesto unapredjuejmo i radimo