• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS ROG najavljuje treću rundu OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.778
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


ASUS Republic of Gamers najavljuje finalnu fazu takmičenja u overklokovanju, pod nazivom ROG OC Showdown 2015 Formula Series, i tom prilikom pozivaju overklokere iz celog sveta da se priključe takmičenju, gde najuspešnije očekuju vredne nagrade. ASUS ROG matične ploče i grafičke karte su, kako navodi HWBOT, najčešći izbor među overklokerima, te će se naći na glavnom stejdžu.

U saradnji sa HWBOT-om i partnerima kao što su Intel, HyperX, Enermax i Thermal Grizzly, treća faza OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja počela je 06. novembra i trajaće do 07. decembra 2015. godine. Takmičari će imati priliku da se oprobaju u overklokovanju ASUS matičnih ploča iz Formula serije, a za hlađenje će moći da koriste samo komercijalna (fabrička) vazdušna i vodena rešenja. Ekstremna rashladna rešenja (oprema i tehnika) nisu dozvoljena u Formula Series rundama. Svi overklokeri su dobrodošli, a takmičari svoje rezultate i komentare mogu da objavljuju na Twitteru i Facebooku, uz obavezan #OCShowdown hashtag.


Opširnije...
 
Vrh