• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS ROG najavljuje Maximus VIII Formula matičnu ploču

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


ASUS Republic of Gamers najavljuje da će na tržište izbaciti novu gejming matičnu ploču, pod nazivom Maximus VIII Formula, baziranu na Intel Z170 Express čipsetu. Ploča je punog ATX formata i opremljena je ekskluzivnim CrossChill EK hlađenjem. Tu su još i Aura RGB osvetljenje i ROK oklop za estetiku i čvrstinu, kao i 5-Way Optimization, Intel Gigabit Ethernet i LANGuard tehnologije.

Maximus VIII Formula matična ploča je opremljena LGA1151 procesorskim podnožjem i optimizovana da iskoristi maksimalni potencijal šeste generacije Intel Core (Skylake) procesora i DDR4 memorije. Audio sistem je takođe po meri ozbiljnih gejmera, te se bazira na SupremeFX 2015 audio tehnologiji.

Nova ploča za povezivanje nudi NVM Express (NVMe) U.2 i M.2 priključke, za brzine transfera do 32Gbps, USB 3.1 Type-A i reverzibilni Type-C priključak, kao i 2x2 802.11ac Wi-Fi sa multi-user MIMO (MU-MIMO) podrškom za bežičnu konekciju.


Opširnije...
 
Vrh