• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS Republic of Gamers najavljuje GR8 II

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


ASUS Republic of Gamers (ROG) je najavio GR8 II, kompaktni gejming PC sa kućištem zapremine 4 litra i punim desktop gejming performansama. GR8 II je računar dizajniran za VR koji poseduje odlične grafičke performanse u svojoj klasi, zahvaljujući prilagođenoj verziji ASUS GeForce GTX 1060 grafičke karte sa desktop performansama. Srce GR8 II čini Intel procesor, uključujući i sedmu generaciju (Kaby Lake) Intel Core i7 65W procesora i uparen je sa 32GB DDR4 memorije.

GR8 II poseduje VR-friendly dizajn sa dva HDMI priključka, tako da korisnik može istovremeno da poveže i VR kacigu i monitor. Specijalno dizajniran rashladni sistem obezbeđuje visok nivo stabilnosti koju zahtevaju maratonske gejming sesije. Još neke od karakteristika koje će ceniti gejmeri su Intel mrežni adapter i eskluzivne ROG tehnologije koje uključuju SupremeFX, Sonic Studio III, Sonic Radar III i GameFirst IV. GR8 II je opremljen i ASUS Aura Sync RGB osvetljenjem koje raspolaže sa 12 različitih režima sinhronizacije sa brojnim ROG perifernim uređajima koji su kompatibilni sa Aura-Sync tehnologijom.

Opširnije...
 
Vrh