• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Asus p5kpl/1600 i e 8400 pitanje?

maestroBG

PCAXE member
Učlanjen(a)
12.10.2009.
Poruka
992
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel 6700 K, Delidded, Coolaboratory Liquid Pro and Corsair H110i GT
Motherboard:
Asus Maximus VIII Formula
RAM:
G SKill 2x8 Gb DDR 4 3600 Mhz
VGA & cooler:
MSI GTX 970 Gaming
Display:
LG 55 Inch smart TV 3D
HDD:
Samsung 850 Pro SSD
Case:
BeQuiet Silent Base 800
PSU:
CORSAIR CS 750 W
Optical drives:
PIONEER
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
Cable Net
OS & Browser:
WINDOWS 10 X64
postujem mnoge ljude sa ovog foruma jer su mi stvarno pomogli vise puta i kad je takav razgovor onda nema problema...

ne razumem zasto iko ima potrebu ako nema sta da kaze na postavljeno pitanje, da se ubaci i kaze nesto sto nema veze sa tim..

ja pre svega nisam ni ocekivao da klokujem plocu i rekao sam da ne zelim da pomeram frekvenciju procesora sa 3,0ghz vec da samo zelim da nekako namestim ram na 1000 kao sto mi je i sada sa e 5200 ram na 1000 a fsb na 250...

forum je za upotrebu sirih masa ljudi i nije vase privatno vlasnistvo, nisam klinac i ne zelim da slusam pretnje tog tipa...

imam normalan odnos sa mnogima odavde a ako vam do sada niko nije odgovorio na ovaj nacin i imao svoj stav a nije savio glavu na prve vase pretnje, to je vas problem...

da rezimiram, ne zelim da se svadjam vec samo zelim da pozdravim dekaru i voodoo-a i druge normalne ljude odavde..

pozdrav

Diabolique

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.705
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP

activated1

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.583
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
postujem mnoge ljude sa ovog foruma jer su mi stvarno pomogli vise puta i kad je takav razgovor onda nema problema...

ne razumem zasto iko ima potrebu ako nema sta da kaze na postavljeno pitanje, da se ubaci i kaze nesto sto nema veze sa tim..
A cekaj shta sam ja offtopicovao, to shto sam rekao da si uzeo jeftiniju plochu i da nemash sva podeshavanja da bi podesio to tako kako ti zelish?

ja pre svega nisam ni ocekivao da klokujem plocu i rekao sam da ne zelim da pomeram frekvenciju procesora sa 3,0ghz vec da samo zelim da nekako namestim ram na 1000 kao sto mi je i sada sa e 5200 ram na 1000 a fsb na 250...
Tvoja plocha nema native podrshku za 1066 memoriju, pa u neku ruku je kolkujesh, kad hoces da poteresh memoriju na preko 800MHz.

forum je za upotrebu sirih masa ljudi i nije vase privatno vlasnistvo, nisam klinac i ne zelim da slusam pretnje tog tipa...
U potpunosti se slazem, da li si klinac ili ne ne zanima me, al ja se ne secam da sam pretio, sem shto sam rekao da pripazish na rechnik, a to ne smatram za pretnju.

imam normalan odnos sa mnogima odavde a ako vam do sada niko nije odgovorio na ovaj nacin i imao svoj stav a nije savio glavu na prve vase pretnje, to je vas problem...
Ja josh jednom ponavljam, ja pretio nikome nisam, imati svoj stav je ok i u potpunosti podrzavam, al nekad treba uzeti sve chinjenice u razmatranje...

da rezimiram, ne zelim da se svadjam vec samo zelim da pozdravim dekaru i voodoo-a i druge normalne ljude odavde..
pozdrav
Niti ja zelim da se svadjam, moj cilj je bio da pomognem, kao i uvek...i da opet me indirektno vredjash jer po tebi ja (a mozda i Diabolique) nismo normalni...

:wave:

EDIT: Jel ima ta plocha podeshavanje strapa u biosu? Ako ima spusti ga na 266MHz, a memoriju stavi na 800 i mozda isforsirash 1066 tako...

Poslednja izmena:
Vrh