• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS najavljuje nove Strix zvučne karte

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.782
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


ASUS je najavio Strix Raid DLX, Strix Raid Pro i Strix Soar gejmerske zvučne karte, koje nude 7.1 surround zvuk visoke definicije, pri kvalitetu od 192KHz/24bit, kao i Perfect Voice tehnologiju za eliminisanje buke, koja gejmerima pruža vrhunsko iskustvo prilikom igranja. Nove STRIX zvučne karte imaju ugrađeno pojačalo za slušalice impedanse 600Ω, koje može da pokrene širok spektar različitih slušalica i isporučuje čist i bogat zvuk, sa jasnim dubokim i niskim tonovima.

Strix Raid DLX je zvučna karta iz premijum segmenta. Izrađena je od komponenti najvišeg kvaliteta kako bi zadovoljila sve one korisnike koji zahtevaju najbolje audio performanse. Strix Raid DLX poseduje ESS SABRE9016 digitalno-analogni konverter (DAC) – 32-bit/24-bit DAC visokih performansi, koji isporučuje bogat, impresivan i čist zvuk sa odnosom između signala i šuma (SNR) od 124dB.


Opširnije...
 
Vrh