FILIP-M3
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 01.02.2016.
- Poruka
- 75
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
Kupio sam pre 5 dana asus laptop pod oznakom iz naslova.
Specifikacije su:
AMD FX-7600P 2.7GHz (Turbo do 3.6GHz, 4MB cache, 4 jezgra)
8GB 1600MHz DDR3L (2 slota)
Hard disk 1TB SATA 5400rpm
AMD Radeon R7 Series + Radeon R9 M280X 2GB
Ekran 15.6 inča LED FHD 1920x1080 piksela (AntiGlare)
Imam neka pitanja vezano za njega...
Interesuje me ovo sto pise za procesor ''turbo do 3.6Ghz''
Kako to funkcionise, da li se to dodatno aktivira ili je je amd to podesio automatski?
Rekli su mi da na high peromancama radi samo na punjacu, jer bez punjaca na bateriji ne moze, tj. valjda zbog same baterije i stednje itd...
Da li je to ok ili ima neka podesavanja da radi bez prikljucenog punjaca u full-u?
Igre tera na high sve do max, bar ove koje sam probao ali dok je utaknut u struju
Blade and soul mmorpg
Fallout 4
Witcher 3
Takodje razmisljam tj. dosta ljudi mi je predlozilo da kupim postolje sa hladnjam za ovaj laptop, pa sam razmisljao o nekom cooler masteru, da li vi imate neki predlog?
Ovo je moj prvi laptop, pa nisam bas najbolje upoznat sa njima
Hvala unapred svima
Specifikacije su:
AMD FX-7600P 2.7GHz (Turbo do 3.6GHz, 4MB cache, 4 jezgra)
8GB 1600MHz DDR3L (2 slota)
Hard disk 1TB SATA 5400rpm
AMD Radeon R7 Series + Radeon R9 M280X 2GB
Ekran 15.6 inča LED FHD 1920x1080 piksela (AntiGlare)
Imam neka pitanja vezano za njega...
Interesuje me ovo sto pise za procesor ''turbo do 3.6Ghz''
Kako to funkcionise, da li se to dodatno aktivira ili je je amd to podesio automatski?
Rekli su mi da na high peromancama radi samo na punjacu, jer bez punjaca na bateriji ne moze, tj. valjda zbog same baterije i stednje itd...
Da li je to ok ili ima neka podesavanja da radi bez prikljucenog punjaca u full-u?
Igre tera na high sve do max, bar ove koje sam probao ali dok je utaknut u struju
Blade and soul mmorpg
Fallout 4
Witcher 3
Takodje razmisljam tj. dosta ljudi mi je predlozilo da kupim postolje sa hladnjam za ovaj laptop, pa sam razmisljao o nekom cooler masteru, da li vi imate neki predlog?
Ovo je moj prvi laptop, pa nisam bas najbolje upoznat sa njima
Hvala unapred svima