jale00
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.04.2009.
- Poruka
- 41
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
I treba da iznesesTo je moje misljenje.
Mozda i nisam kompetentan, i nisam reprezentativan uzorak odnosno vecini ljudi su mozda bitnije druge informacije.
Ali sam izneo po meni bitne karakteristike koje su presudne prilikom kupovine laptopa.
Naravno.I treba da izneses
Verovatno mislis da imaju dobar marketing, svakako da imaju. A sto se tice organizacije i menadzmenta kompanije takodje bih rekao da su dobri ali sasvim neki drugi pokazatelji vrednuju njihov uspeh. Menadzemnt neke kompanije je uspesan ukoliko ostvaruje profit (sto veci profit to je menadzment uspesniji).Asus , očito ima dobru organizaciju i menadžere, kada je i u ovakvoj zemlji obezbedio sve što je potrebno da se snime ovakve recenzije, počev od osoblja, studija, do do dobrog video editora, kojeg verovatno nije jako lako naći itd. Mada, šteta je što acer nije tako zastupljen , jer mi se čini da nije nezanemarivo jeftiniji u ovoj kategoriji proizvoda, a asus je više premium brend za razvijene zemlje ....
I ne bi ih uradili kako trebaVerujem da za 10 minuta reklamiranja nekog proizvoda na nacionalnoj televiziji se mogu platiti 20 momaka koji bi puno radno vreme celih godinu dana radili ovakve i slicne recenzije.