• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS Gaming Weekend

Space

ASUS
Učlanjen(a)
06.10.2011.
Poruka
185
Rezultat reagovanja
11
Moja konfiguracija
Nema greške, sad gledam, mora da su ispravili. :)
@Bora Bora - Dođi da vidiš ostalih 40 priprema ima da se raspametiš ;) - bilo kako bilo ovo je logotipni plakat weekend zezanja i zabave, ostali su dosta slični, ali daleko bolji od onoga što si postavio - da li je to u opšte bitno? Na kraju nije, jer je poentna da se vidimo tamo i zabavimo, a ne da blejimo u jedan od 41 plakata u vidu delegata koji mudruju kako bi trebao da ispadne jedan poster ;)

P.S
Sutra Vas obavestim i o nekim "početnim"cenama licitacija :)

bora bora

PCAXE Member
Učlanjen(a)
13.09.2012.
Poruka
913
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba L500-12P
CPU & cooler:
Intel i5 2400 + Hyper212Evo
Motherboard:
Gigabyte H67
RAM:
Kingston Fury 2x4gb 1866mhz
VGA & cooler:
ATI Radeon R9 270
Display:
Dell P2414H
HDD:
WD 500gb + Samsung 1tb
Sound:
Sony XB400
Case:
Built, not Bought!
PSU:
LC Power
Optical drives:
LiteOn
Mice & keyboard:
Razer DA Chroma i Logitech G400+G105
Internet:
Telekom ADSL
OS & Browser:
Win7
nije toliko bitno i necu da gusim temu nebitnim stvarima i da budem smarac, ali za ovoliko reklamiran event mora da postoji ljudski odradjen poster, jer ipak je event vezan za kompove i gejming, samim tim se ocekuje i poster da vilica padne do poda jer verujem da ima brdo photoshopera tu u okolini organizacije, ipak je to asus od kog se ocekuje sve naj...bar da nama koji necemo moci da dodjemo ostane u secanju kao "cool" makar zbog postera posto je to jedino sto cemo videti od celog tog eventa :P ja dok sam drzao recimo kanter servere, za svaki turnir, nagradnu igru i sl, prvo se potrudim da odradim sto zesci poster da to najavim, da izgleda kvalitetno i samim tim ce i organizacija izgledati kvalitetno, sto kasnije i ispadne i to sve bude na nekom visokom nivou krenuvsi od ideje, razrade, postera pa do samog dogadjaja ;) u svakom slucaju, zao mi je sto necu moci da prisustvujem ali GL^HF onima koji ce moci ;)

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other: