Jafazec
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Pre izvesnog vremena poceo je u Windowsu da puca drajver,medjutim do sam resio downclockovanjem iz catalyst centra..Sinoc se prvi put pojavio problem da i prilikom post-a baca artifakte,tj linijice po ekranu..Pored toga,nece normalno da butuje u win,izbacuje BSOD sa porukom da je u pitanju atikmpag.sys ili atikmdag.sys fajl..Kad iz safe mode-a iskljucim taj fajl tj renamujem ga,onda hoce da udje u win,isto ima linija po ekranu,uglavnom crvene boje,ako to nesto znaci..
Inace sledece me zbunjuje..Kad se to desilo sinoc,ocistio sam karticu odmah detaljno od prasine i podmazao ventilator,pastu nisam menjao jos uvek..Vratio u komp i ista prica..medjutim sat vremena nakon toga upalim komp i sve radi normalno,nema linija,butuje ok..od jutros je opet krenula da baguje,tj da baca artifakte..Zbog cega mislite da se ovo desava?
Posto je kartica na rezervnom kompu,koji sluzi za filmove i surf,da li je moguce nekako resiti problem bar privremeno do kupovine nove?Po netu videh da su ljudi resavali problem pecenjem u rerni a drug mi savetuje da probamo sa preduvavanjem onom duvaljkom..Sta mislite da li nesto od ovog moze da upali bar privremeno? Svaki drugi savet dobrodosao
Inace sledece me zbunjuje..Kad se to desilo sinoc,ocistio sam karticu odmah detaljno od prasine i podmazao ventilator,pastu nisam menjao jos uvek..Vratio u komp i ista prica..medjutim sat vremena nakon toga upalim komp i sve radi normalno,nema linija,butuje ok..od jutros je opet krenula da baguje,tj da baca artifakte..Zbog cega mislite da se ovo desava?
Posto je kartica na rezervnom kompu,koji sluzi za filmove i surf,da li je moguce nekako resiti problem bar privremeno do kupovine nove?Po netu videh da su ljudi resavali problem pecenjem u rerni a drug mi savetuje da probamo sa preduvavanjem onom duvaljkom..Sta mislite da li nesto od ovog moze da upali bar privremeno? Svaki drugi savet dobrodosao