Kosmi
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 15.01.2020.
- Poruka
- 14
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen™ 7 2700X-AMD's Wraith Prism Cooler
Motherboard:
Asus TUF B450M-PLUS GAMING
RAM:
2x8Gb Kingston Hyperx Fury Black 3200 MHz
VGA & cooler:
Gigabayte- GeForce® GTX 1060 WINDFORCE OC 3Gb
HDD:
SSD 512Gb Patriot p200
Case:
MS Industrial Metropolis pro
PSU:
Thermaltake 530w
Internet:
SBB 100Mb/s
OS & Browser:
Windows 10 x64
Ovako, uz MS Industrial metropolis pro kuciste sam dobio ugradjen kontroler i argb ventilator(skoro isti kao sama). Njegova koneckcija je 6-pinska, stim sto kontroler koji sam dobio ima jos dva slobodna 6-pinska kontrolera i jedan 3-pinski kabl sa muskim i zenskim delom. Ja bih da imam vise od 3 ventilatora u kucistu i razmisljam se da uzmem raidmax nv-r120fb3(dolaze 3 u komadu sa svojim kontrolerom). Sada posto raidmax je 3-pinski i njegov kontroler ima posebno izdvojen 3-pinski ulaz za maticnu plocu. Mene zanima da li mogu da iskoristim taj ulaz i da u njega ubacim 3-pinski kabl od controlera koji sam dobio uz kuciste i da tako dobijem dva vezana kontrolera koja bih kontrolisao preko dugmeta za efekte koje se nalazi na gornjem delu kucista?
U slucaju da ne moze da se sprovede ideja, da li je onda moguce povezati vise od 3 ventilatora na dobijeni kontroler ili moram da trazim proizvodjace argb kulera koji su kompatibilni sa 6-pinskim ulazima?
U slucaju da je izvodljivo voleo bih da mi napisete kakvi su raidmax kuleri(kvalitet hladjenja, rgb) i da mi preporucite jos neke koji bi lepo isli uz napomenute(najvise me zanimaju sa rgb ring)?
U slucaju da ne moze da se sprovede ideja, da li je onda moguce povezati vise od 3 ventilatora na dobijeni kontroler ili moram da trazim proizvodjace argb kulera koji su kompatibilni sa 6-pinskim ulazima?
U slucaju da je izvodljivo voleo bih da mi napisete kakvi su raidmax kuleri(kvalitet hladjenja, rgb) i da mi preporucite jos neke koji bi lepo isli uz napomenute(najvise me zanimaju sa rgb ring)?