M
Misko78
Guest
Ja sam na mostu u Zengča ulici i gledam kako Biserna reka mirno protiče, ponosan što sam građanin Kantona ili kako vi zapadnjaci kažete Guangdžou.
Ja sam na mostu u Zengča ulici i gledam kako Biserna reka mirno protiče, ponosan što sam građanin Kantona ili kako vi zapadnjaci kažete Guangdžou.
Radi.. .Radilo je cak i na mom grobu od 6610iJel ta aplikacija zaista radi!? Cuo sam da je glupost ali je nisam prakticno isprobao jer imam krs od mobitela. Ako sam dobro shvatio, drugi korisnik mora da prihvati da ce biti pracen tim ortak lokatorom...
Pa ko ce da ih spreci da cuvaju logove? Pa i vi ovde cuvate nase podatke (email, IP adrese, licni podaci itd), pa nikom nista.A sta cemo sa time da ti podaci ostaju cuvani?
Ja jos nisam cuo da je Google prodao necije informacije. A opasnost da se tvoji podaci zloupotrebe od strane nekog pojedinca je realna i uvek postoji (moze neki nadobudni sluzbenik u policiji/EPS/zdravstvu/posti da petlja sa tvojim podacima, a da toga ne budes ni svestan).a time sto mogu biti prodavani?
Naravno to uvek postoji, ali veruj mi cak i u nasoj drzavi, takve stvari se brzo rese tako da i od toga nema neke opasnostiA opasnost da se tvoji podaci zloupotrebe od strane nekog pojedinca je realna i uvek postoji (moze neki nadobudni sluzbenik u policiji/EPS/zdravstvu/posti da petlja sa tvojim podacima, a da toga ne budes ni svestan).
Pusti mozak na ispasu i uzivaj