Veteran Digitalnog Doba
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 11.11.2017.
- Poruka
- 413
- Rezultat reagovanja
- 138
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 7950x + Arctic III 360
Motherboard:
MSI B650 MAG Tomahawk Wifi
RAM:
2x32GB Kingston DDR5 6000MHz
VGA & cooler:
RTX 3090 Zotac
Display:
AOC 31.5" Q3279vwf
HDD:
1TB KC3000 + Crucial m.2 od 500 2HDD od po 4TB (WD RED i Blue) i Geil SSD od 512GB + Kingston SSD od
Sound:
Microlab Solo 6c+S.M.S.L SU-1 DAC
Case:
Lian Li Lancool 216 argb
PSU:
MSI A850GF 80+Gold 850W
Mice & keyboard:
Redragon/Logitech
Internet:
Optika
OS & Browser:
Win 11/Ubuntu
Other:
Logitech C270 Epson L386
naime cilj mi je skinuti patchovanu verziju deezera i pokrenuti je kao aplikaciju u google chrome(ekstenzija). znam da je moguce ali ne uspeva mi nit sa arc welderom ni archon-om uz apk...sve po uputstvima uradim kao sa
ARChon Runtime for Chrome
pojavi mi se "sad puzzle piece" u chrome....
ukljucivao akceleraciju za webgl i vracao na starije verzije hroma...isto...
a emulatori mi se ne koriste....
Neki pisu da im uspeva sa intelom da amd zeza situaciju, ali ne verujem da je do toga. no ako neko ima intela, da proba iz hroma da učita pečovani deezer....
ps. znam da je pitanje malo van pravila foruma ali ne ostavljam link ka pira....riji i skidanju.....
I DA LI JE uopte moguce izvuci flac sa emuliranom android apk kao ekstenzijom u hromu?
hvala
ARChon Runtime for Chrome
pojavi mi se "sad puzzle piece" u chrome....
ukljucivao akceleraciju za webgl i vracao na starije verzije hroma...isto...
a emulatori mi se ne koriste....
Neki pisu da im uspeva sa intelom da amd zeza situaciju, ali ne verujem da je do toga. no ako neko ima intela, da proba iz hroma da učita pečovani deezer....
ps. znam da je pitanje malo van pravila foruma ali ne ostavljam link ka pira....riji i skidanju.....
I DA LI JE uopte moguce izvuci flac sa emuliranom android apk kao ekstenzijom u hromu?
hvala
Prilozi
-
3,5 KB Pregleda: 195